SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Beskrivning av lägergården Vidablick

KFUM gården Vidablick började anläggas av KFUM Jönköping år 1940. Det var hit som föreningen flyttade sin verksamhet under sommarmånaderna. Lägerverksamheten startades år 1960 och är grunden för den verksamhet som bedrivs på gården idag.

På läger- och kursgården har vi arbetat med utomhuspedagogik sedan början av 60-talet.


Visionen
Visionen inom KFUM Jönköping och inom verksamheten på Vidablick är att vi vill ge människor möjlighet att växa och utvecklas till hela individer. Det är vår övertygelse att den hela människan bejakar, vårdar och utvecklar - kropp, själ och ande.

Grupperna som besöker oss ser det som en investering i deltagarnas framtid att tillsammans med vår duktiga personal träna på samarbete, trygghet och utmaningar.

Att för en ung person få tillbringa några sommarveckor på lägergården skapar minnen för livet, ger stärkt självkänsla och ger nya vänner. Detta är bara några av ingredienserna.


Vidablick -En Oas nära centrum
Utöver vår verksamhet så är denna natursköna anläggning en rekreationsplats för invånarna i närbelägna Bankeryd.

Vandringsleder går genom anläggningen och det är ett populärt utflyktsmål för familjer att stanna till vid och fika eller grilla.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer