Kidsvolley Level 3-4

Välkommen att spela Kidsvolley Level 3-4 på KFUM!

Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor från ca 6 år. Det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela.

Nivåanpassat spel

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i Kidsvolley, Level 4-7 i Fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar. Vilket också ger att barn går framåt i olika takt. I början spelar barnen på Level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid när barnet är redo och kan hantera fler moment.

Kidsvolley och Fyrmanna handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Generellt kan man ändå säga att leveln lite följer årskurserna i skolan.

Level 3-4 är ungefär lämpligt från klass 2-5

Träningstider Level 3-4:

Söndagar    16:40 -17:30 på KFUM

Måndagar   17:00 -19:00 på KFUM

Tränare är Viktoria, Lukas och Andreas

Undrar du över något, maila viktoria.bjornstrom@gmail.com, eller kom bara förbi.

Barn från ca årskurs F är välkomna att testa världens bästa sport för barn.

Vill du läsa på reglerna hittar du dem här:
Klubbsida Volleyboll, 10/09 18:59
Klubbsida Volleyboll, 25/08 18:56