Bordtennis i Bankeryd

Välkommen till KFUM Bankeryd
Här får du veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Bankeryds bordtennis.

Vår verksamhet är i snabb utveckling och vi har ett 20-tal ungdomar som tränar med oss varje vecka. För att träna med någon av våra grupper krävs viss erfarenhet av pingis eller att man har god vana från annan bollsport.

Rena nybörjare hänvisar vi till Pingisskolan som finns på KFUM Jönköping. Eftersom många vill träna pingis är vi i behov av nya ledare. Utan ledare kan vi inte bedriva någon träning.

Hör av dig om du vill vara med och hjälpa till!

Från och med vårterminen 2020 är KFUM Bankeryd en del av KFUM Jönköpings verksamhet.
Genom samarbetet får vi goda möjligheter att växa och engagera ännu fler ungdomar i Bankerydsområdet.

Vi har just nu två olika grupper som tränar i sporthallen på Vidablick i Bankeryd. Under höstterminen 2021 ser tiderna ut så här:

Grupp 1 tisdagar 1800-1930

Grupp 2 onsdagar 1800-1930

Träningsstart i Bankeryd den 31 augusti
2021-08-19 13:40

Hej alla!

Ungdomsträningen på Vidablick i Bankeryd har start vecka 35. Första träningen för hösten blir alltså tisdag 31 augusti eller onsdag 1 september beroende på grupp.

Vi kommer att ha en träningsgrupp på tisdagar kl 18:00-19:30 och en grupp på onsdagar 18:00-19:30. De flesta av er fortsätter träna i samma grupp som i våras. Ni som har bytt grupp eller är nya kommer att få info om vad som gäller för er.

Grupperna är i stort sett fullbokade och vi tar bara emot nya spelare i mån av plats. Nybörjare hänvisar vi till Pingisskolan som finns på KFUM Jönköping.

Om det är någon förälder som vill vara med som ledare är ni välkomna att höra av er! Får vi in fler ledare så kan vi starta ytterligare någon träningsgrupp.

Pingishälsningar från ledarna i KFUM Bankeryd

Träningstider i Bankeryd
2021-04-21 20:39

Här kommer en uppdatering om våra träningstider för pingisen i Bankeryd. Vi fortsätter några veckor till med ordinarie träning på Vidablick, dvs 18:00 både tisdagar och onsdagar.

Vecka 19 kör vi våra sista träningspass för den här terminen. Det betyder att sista träningspasset blir den 11 maj för er som tränar på tisdagar och den 12 maj för er som tränar onsdagar.

Det har varit en jobbig säsong för alla med inställda tävlingar och tidvis även träningsstopp. Vi vill rikta ett stort tack till alla duktiga ungdomar som trots detta kämpat på och gjort det bästa av situationen!

Ledarna i KFUM Bankeryd

Träningsstart i Bankeryd den 25 januari
2021-01-17 12:43

Hej alla!

Pingisträningen på Vidablick i Bankeryd har träningsstart v 4. Första träningen för året blir alltså på måndag den 25 januari.

De flesta av er fortsätter träna i samma grupp som i höstas. Ett par av er ska byta grupp men ni har redan fått info om det.

Pingishälsningar från ledarna i KFUM Bankeryd

Uppskjuten terminsstart i Bankeryd
2021-01-06 18:22

För att minska risken för smittspridning i samhället kommer stängningen av Ungdomens Hus att förlängas t.o.m. söndag den 17 januari. Det betyder att vi följer samma direktiv för vår ungdomsträning på Vidablick i Bankeryd.

Vi hoppas att träningen kan följa ordinarie schema igen så snart som möjligt. Preliminärt drar vi igång vår träning måndag den 18 januari men det beror på vad som händer med smittläget och vilka nya direktiv som kommer från våra myndigheter.

Så fort det finns nya besked återkommer vi med en uppdatering.

/Pingissektionens styrelse

Information om nya terminen i Bankeryd
2020-12-14 13:50

Hej alla som tränar pingis i Bankeryd!

Denna veckan (v 51) kör vi årets sista träningspass på Vidablick i Bankeryd.

Efter lite julvila drar vi igång träningen igen i januari. Beroende på vilken dag ni tränar så blir första träningen efter nyår på måndag 11 jan, tisdag 12 jan eller onsdag 13 jan.

Vi önskar alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!

/Ledarna i KFUM Bankeryd

Höstens träning igång i Bankeryd
2020-09-07 16:37
Nu är vi igång med den nya pingissäsongen även i KFUM Bankeryd. Som vanligt håller vi till i sporthallen på Vidablick.
Det finns enstaka lediga platser kvar. Om det är fullt i gruppen där du vill träna så hamnar du på vår kölista.

Nytt för den här säsongen är att vi spridit ut våra träningsgrupper på tre olika dagar: måndagar, tisdagar och onsdagar. Tiden för alla grupper är 1800-1930.

Är du 10-15 år gammal och intresserad av att träna hos oss?

Skriv i så fall ett mail till

bordtennis.kfum@gmail.com

Nystart för pingisen i Bankeryd
2020-02-07 08:37
Från vårterminen 2020 gör vi en nysatsning på KFUM Bankeryd med målsättning att engagera fler ungdomar i vårt närområde. Just nu har vi ett 40-tal ungdomar som tränar hos oss.

Det finns en lång tradition med bordtennis i Bankeryd. Redan på 1980-talet startade KFUM Jönköping pingisträning på Vidablick. Under åren har många ungdomar och även vuxna varit engagerade i verksamheten. KFUM Bankeryd var under flera år med i seriespel som farmarklubb till KFUM Jönköping.

För några år sen slutade tyvärr många spelare och ledare vilket gjorde att verksamheten i Bankeryd somnade in. Men nu gör vi en rejäl nysatsning med många nya medlemmar som är aktiva i vår förening. Tillsammans med KFUM Jönköping får vi bra möjligheter att utvecklas ännu mer.

Den här hemsidan är nystartad och kommer att fyllas på med mer information under våren. Vi har flera spännande projekt på gång.

Håll utkik här för senaste nytt om pingisen i KFUM Bankeryd!

Klubbsida Bordtennis, 30/11 18:26
Klubbsida Bordtennis, 29/11 08:50