SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen
 
Anmälan till klättring
2023-01-24 14:01

Hej

 

Vi ökar nu på vår verksamhet för att kunna erbjuda fler en plats på denna roliga aktivitet, vilket gör att vi återigen kan öppna upp kölistan.

Så välkommen att göra en intresseanmälan.

 

Mvh Daniel

Klättersektionen

Klättring 2022
2021-08-18 23:10
Välkomna till Klättring på KFUM!
Klättring på KFUM ska vara roligt och utvecklande på samma gång. Detta är en plats att väcka ett intresse, träffa nya vänner och röra på sig. Samtliga grupper leds av engagerade förräldrar där vissa har klättrat mycket tidigare och vissa saknar helt klätterbakgrund. Alla har dock gemensamt att man gått en säkringsutbildning samt ett engagemang att bidra med roliga fritidsaktiviteter för barn och unga. 
 
Våra grupper ändras en del inför varje år och termin beroende på vilka ledare som kan ställa upp. 
 
 
Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda så många per grupp för att fylla det enorma intresse som finns och desvärre är det kö till samtliga grupper. MEN, är du som förälder intresserad av att bli ledare vill vi få en kontakt för att få in både dig och ditt barn i verksamheten. Kontakta: johan@kfum.org för mer information. 
 
Allt gott!
 
Klätterledarna! 
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer