Kidsvolley Level 3-4

Välkommen att spela Kidsvolley Level 3-4 på KFUM!

Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor från ca 6 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela.

Nivåanpassat spel

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i Kidsvolley, Level 4-7 i Fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar. Vilket också ger att barn går framåt i olika takt. I början spelar barnen på Level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid när barnet är redo och kan hantera fler moment.

Kidsvolley och Fyrmanna handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Träningstider Level 3-4:

Söndagar    16:40 -17:30 på KFUM

Måndagar   17:00 -19:00 på KFUM

Barn från ca årskurs F är välkomna att testa världens bästa sport för barn.
Klubbsida Volleyboll, 10/09 18:59
Klubbsida Volleyboll, 25/08 18:56