Fyrmanna Level 5

Välkommen att spela Fyrmanna Level 5 på KFUM!
Fyrmanna Level 5. Fotograf: Per Carlsson

Fyrmanna är utvecklat för pojkar och flickor från ca 9 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt att lära sig och komma igång.

Nivåanpassat spel

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i Kidsvolley, Level 4-7 i Fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar. Vilket också ger att barn går framåt i olika takt. I början spelar barnen på Level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid när barnet är redo och kan hantera fler moment.

Kidsvolley och Fyrmanna handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Barn från ca årskurs 4 är välkomna att testa världens bästa sport för barn.

Träningstider Level 5:

Torsdagar  17:30-19:00 på SVF (Södra Vätterbygdens Folkhögskola, på Mariebo)
Söndagar  16:30-17:45 på KFUM

Ledare är Jennie, Gustaf, Stefan och Algot

Vill ni veta mer,  eller har frågor hör av er till Viktoria,
eller bara kom förbi!
Klubbsida Volleyboll, 10/09 18:59