Fyrmanna Level 4-5

Välkommen att spela fyrmanna i Jönköping!
Level 4 och Level 5. Fotograf: Per Carlsson

Fyrmanna är utvecklat för pojkar och flickor från ca 9 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt att lära sig och komma igång.

Nivåanpassat spel

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i kidsvolley, level 4-7 i fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar i. Vilket också ger att barnen utvecklas och byter levlar i olika takt. allteftersom de är redo och kan hantera fler moment.

Kidsvolley och fyrmanna handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Barn från ca årskurs 3 är välkomna att testa världens bästa sport för barn.

Nu är det sommarlov. Vi återkommer med info inför hösten.

Just nu är gruppen full, då vi har väldigt begränsat med utrymme, men anmäl er till vår kö-grupp, så hör vi av oss när vi har möjlighet att ta emot.

Covid19:
- Föräldrar ska helst inte stanna i hallen. Stannar ni, max 1/barn och tänk på avståndet.
- Egen namnad vattenflaska
- Ombyte hemma
- Vid minsta sjukdomskänning, stanna hemma.

Vill ni veta mer,  eller har frågor hör av er till Viktoria,
eller bara kom förbi!
Klubbsida Volleyboll, 03/05 22:21