Fyrmanna Level 6 (U16)

Välkomna att spela Level 6/U16 i Jönköping!
Level 6/u16 2020/2021. Fotograf: Per Carlsson

Volleyboll finns från 6 år och uppåt, i olika varianter och svårighetsgrader. Kidsvolley, fyrmanna och sexmanna. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela.

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i kidsvolley, level 4-7 i fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar. Efter levlarna kommer "vanlig" volleyboll och då är det ålder och kön som styr var man spelar.

Level6/U16 är i gränslandet mellan fyrmanna och vanlig volleyboll. Ålder styr ganska mycket nu. Vi tar emot nya här, men mest vid terminsstart.

Just nu är det sommaruppehåll, men mer info inför hösten kommer.

Ledare är Jörgen Johansson och Tuomo Vartiainen

Just nu är gruppen full, då vi har väldigt begränsat med utrymme, men anmäl er till vår kö-grupp, så hör vi av oss när vi har möjlighet att ta emot.

Covid19:
- Föräldrar bör hålla avstånd och vara utanför hallen.
- Ta med egen namnad vattenflaska
- Ombyte sker hemma
- Känner du dig det minsta sjuk, stanna hemma.

Vill ni veta mer, eller har frågor, hör av er till Viktoria,
eller bara kom förbi under en träning!
Klubbsida Volleyboll, 03/05 22:21
Klubbsida Volleyboll, 29/08 20:30