KFUM FLICKOR 07
Vi är KFUM Flickor 07.

Vill du komma i kontakt med laget eller har frågor?

Ta gärna kontakt med ansvarig ledare under fliken kontakt.
Bussresa Ariel
2020-03-01 19:49
Segrainnorna!
Säsongens längsta bortamatch gick av stapeln i Kristdala,å  motståndet stod Ariels innebandy tjejer för!

Med ett lite sargat lag pga.skador/sjukdomar tog vi oss an uppgiften på ett helt Fantastiskt sätt!
Två spelare klev in på backplats utan en endaste träning på nämda position under västen!
De genomför en prickfri match med fantastisk stöttning från övriga tjejer.

Lite skadeskjutet,men som tjejerna slöt upp för att på ett imponerande sätt ta denna match i hamn!

Vi håller i taktpinnen hela tiden och kommer till slut ut som segrare med en imponerande 4-1 vinst!👍
En eloge till alla tjejer för en MVG.insats när vi behövde det som mest!👊

Vill även rikta ett STORT TACK till föräldrar/farföräldrar som i denna arla söndagstimme stöttade oss!🙏

Å Givetvis ett Riktigt STORT TACK TILL Magasin för fint Samarbete med Sponsringen av bussen!STORT TACK!Återigen!🙏

//Ledarstaben
Äntligen!
2019-09-14 14:48
Äntligen har vi startat vårat flickor 07 innebandylag i KFUM.
Vi är ett tjejlag på 15 utespelare och en målvakt.
Nu ser vi fram emot våran roliga innebandysäsong🏑

Det finns inga nyheter..