Kidsvolley Level 1-2

Välkommen att spela Kidsvolley Level 1-2 på KFUM!
Level 1-2. Fotograf: Per Carlsson

Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor från ca 6 år. Det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela.

Nivåanpassat spel

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i Kidsvolley, Level 4-7 i Fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar. Vilket också ger att barn går framåt i olika takt. I början spelar barnen på Level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid när barnet är redo och kan hantera fler moment.

Kidsvolley och Fyrmanna handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

Barn från ca årskurs F-2 är välkomna att testa världens bästa sport för barn

Träningstider Level 1-2:

Söndagar  15:30 - 16:30 på KFUM.
Höstterminen 2021 slutar 12/12

Ledare för Level 1-2 är Andreas, Lukas och Zarko

Här kan ni hitta regler för Kidsvolley, om ni vill läsa på.

Vill ni veta mer, eller har frågor, hör av er till Viktoria,
eller bara kom förbi!

Klubbsida Volleyboll, 10/09 18:59