Bordtennis
Bordtennis veteraner

Välkommen till information om våra veteranlag
Svenska Bordtennisförbundet är indelat i olika distrikt. Vi ligger i norra delen av distriktet  Sydöstra Götalands BTF.  I distriktets norra del finns det 4 serier/divisioner (A-D) med veteranlag. När man har fyllt 60 år så har man rätt att delta i ett sådant lag. KFUM deltar säsongen 2019/2020 med 3 lag - Ett lag i högsta serien dvs A, ett lag i serie C och ett lag i serie D. Resultat från dessa serier finns längst upp till vänster på  https://bordtennis.org/.  Våra spelare finns också på svenska förbundets datarankinglista. Rankingen ändras varje månad så om fel månad visas så ändra till rätt månad och klicka sedan på Sök.

Våra 3 veteranlag tränar vanligtvis varje vecka med start på följande tidpunkter:
Måndagar kl 13:00
Onsdagar kl  09:00
Fredagar kl   13:00

Ibland har vi hemmamatcher i serien och då är träningen inställd.

Vi har också kurser som vänder sig till nybörjare och personer som har spelat förr men som vill göra en nystart:
"Nybörjarkurs" - Fredagar kl 11.00
"Fortsättningskurs" - Onsdagar kl 11.00