ANMÄLAN ÖPPEN TILL HT-22
2022-08-09 12:57
Höstens schema

Hej alla danssugna!

Nu är anmälan öppen till höstens danklasser och Studio In Motin är taggade!

Anmäl dig via länk HÄR

Vi vill börja med att tacka av de ledare som ska ut på nya äventyr i höst för sitt fantastiska engagemang och ledarskap. Vi välkomnar även in våra nya ledare Nathalie som tillsammans med Maja ska hålla i koregrafi och Nils som går in som ledare i Locking och streetdance fortsättning!

På grund av att många av våra äldre ledare ska ta sig an nya utmaningar har vi fått se över schemat och tyvärr minskat antalet klasser till hösten.  Detta stoppar oss dock inte ifrån att fortsätta och vi är så glada över alla er som väljer vår studio. Vi ser fram emot att få utvecklas med er och bjuda på ännu en termin med svett, skratt och utmaningar. Under terminens gång kommer det även poppa upp workshops att delta i samt att vi knyter ihop terminen med elevshow för nära och kära att komma och titta på i December. Mer information om detta kommer upp i höst.

Terminen kickar igång måndag v.36 och består av 12 kurstillfällen (Paus under höstlov)

V.36 är även en prova-på vecka vilket innebär att du  kan komma och delta i våra olika kurser innen du bestämmer dig om stil. Vill du  veckan därpå fortsätta en danskurs du inte var anmäld till innan, behöver du omgående anmäla dig för att delta i resterande termin.

Öppna träningar är för er som vill dansa mer utanför dansklasserna, Kom och lär varandra!

Vi erbjuder även Drop-in klasser under terminen. Betalas via Swish eller kort vid Receptionen för att sedan redovisas för ledare.

90 kr för dig under 20 år

120 kr för vuxen