SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i KFUM Jönköping
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Jönköping!
Vi är en förening som tror på de unga och vill ge dem bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet. 
Vi är en förening för hela livet och har bred verksamheter för alla åldrar. 
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig sedd, bekräftad och uppmuntrad!

Bli medlem och bli en del av vår verksamhet via formuläret!

Varmt välkommen till oss!
After work med KFUM orkestern i Sofiakyrkan
2021-10-14 14:01
KFUM tipsar om konsert med KFUM Orkestern!
 
Pingisskola för dig över 60 år
2021-10-10 10:13

KFUM Jönköpings pingissektion startar en pingisskola för dig som är 60 plus. Vi börjar fredag den 22 oktober.

 

All information finns här i bilagan.

 

Pingsskola seniorer okt 2021.doc

 

 

16/10 Temavandring - Vättern
2021-10-06 08:40

Under hösten kommer KFUM Gården Vidablick att inbjuda Bankerydsbor och allmänheten till vandringar med olika teman. Aktiviteten leds av experter inom respektive område. Upplägget kan variera; Ibland håller vi oss till de spårade lederna och ibland går vi utanför dessa. Det är beroende på temat och de som leder aktiviteten.

 

Temavandringarna genomförs en gång per månad och alltid på en lördag kl 10:00 med start vid Vidablicks spårcentral.

Ni kan ta med matsäck som intas vid ett stopp under vandringen.

 

Sträckan kommer att bli mellan 5-7 km. Tidsåtgång ca 1-2 timmar.

Ingen anmälan krävs och allt är gratis!

Ny artikel kommer att publiceras inför varje temavandring så håll koll på www.vidablick.org och på sociala medier.

 

Lördag 16 oktober kl. 10:00
Tema: Vättern och vätterbranterna
Experter:

Friederike Ermold – Sötvattenekolog och sakkunnig hos Vätternvårdsförbundet. Anställd på Länsstyrelsen
Anders Malmer – 
Ansvarig för bl. a. Biosfärsområdet Östra Vätterbranterna. Anställd på Skogsstyrelsen, tidigare forskare på SLU

 

Upplägg:
Efter introduktion vid Spårcentralen vandrar vi Tjuvanabbenspåret och vid olika stopp får vi lära oss mycket som vi inte vet om Vättern och vätterbranterna.
Fika, som var och en tar med på vandringen, intar vi vid rastplatsen Tjuvanabben där vi får ytterligare info. Tillbaka till Vidablick. Vandringen blir c:a 5 km. Tid c:a 2 timmar.

 

Välkomna!

Vidablicks Friluftsgrupp

 

Kommande temavandringar 2021:
20/11 Tema: Förr och nu med Bankeryds Hembygdsförening.

KFUM satsar på ny butik på Ungdomen Hus!
2021-09-23 11:25

KFUM släpper nu ett nytt klubbsortiment och en ny fysisk butik på Ungdomen Hus!

 

Nu öppnar vi en ny fullmatad butik på Ungdomens Hus med massor av schyssta KFUM prylar.

Välkommen att komma in i butiken och prova ut dina KFUM kläder, väska, keps, vattenflaska eller något annat kul. Vår ambition är att erbjuda alla våra medlemmar ett brett utbud där både alla våra idrottare och kulturverksamheten känner sig hemma i sortimentet och urvalet.

Butiken är en del av konceptet MITT KFUM som rullar vidare där målet är att stärka och bygga vi-känslan och stolthet över att få vara en del av KFUM:s grymma verksamhet.

 

Du kan även beställa dina produkter i vår digitala shop som du hittar på vår hemsida.

 

Nedan klickar du för att se alla våra produkter som du beställer via vår partner Intersport.

https://team.intersport.se/team/kfum-jonkoping/?sort=nyast-f%C3%B6rst&page=1

(Notera att i butiken på KFUM finns det ytterligare utbud som du inte hittar i web-shopen.)


Vi kommer givetvis löpande se till att det alltid finns lite sköna grejer i sortimentet som just du vill ha i butiken på KFUM så kom gärna med dina ideer till personalen. 

 

Välkomna!

 

// KFUM

Fullt med aktiviteter på KFUM v.28 - Välkommen!
2021-07-08 16:16

Under perioden vecka 28-32 kommer KFUM att annordna fullt med ledarledda aktiviteter vid Ungdomens Hus. Under sommaren kommer vi publicera kommande aktiviteter på www.kfum.org men redan nu kan du kika på kommande aktiviteter nästa vecka. 

Dagläger på Vidablick v. 28 & 30
2021-06-30 09:28

Här kommer en liten sommarhälsning från KFUM Jönköping!

 

Som ni sett i tidigare utskick så anordnar föreningen flera spännande aktiviteter under hela sommaren (läs nyheten här). Nu öppnar vi äntligen upp möjligheten att anmäla sig till årets upplaga av Vidablicks omtycka dagläger "Sköna Dar". 

 

Här följer en del viktig information: 

 

För att så många som möjligt skall få chansen att gå på läger får man anmäla sig till max en period som är 2 dagar (Måndag+Tisdag ELLER Onsdag & Torsdag osv.)  För varje period kan vi ta emot 30 barn som är födda mellan 2008-2012. Med andra ord har vi kapacitet att ta emot 120 barn under 4 perioder. 

 

Vecka 28 är anmälan öppen till de som vill men under vecka 30 är platserna reserverade för barn och unga som bor i Vidablicks närområde (i eller inärheten av Bankeryd). 

 

För att läsa mer och komma till anmälan kan du besöka www.vidablick.org eller följa länken här: https://vidablick.org/2021/06/29/skona-dar-2021/ 

 

Vi kommer under sommaren att sporadiskt skicka ut information om aktiviteter som föreningen annordnar så håll ögonen öppna. 

 

Kontakta oss gärna på info@kfum.org om du har några frågor. 

 

Med Vänliga Hälsningar

KFUM Jönköping

Har du anmält dig till sommaraktiviteter på KFUM?
2021-06-09 13:12

Hej från KFUM, 

 

Sommaren närmar sig med stormsteg och KFUM rustar sig inför en sommar full med aktiviteter! Här kommer ett första utskick med det som ligger närmast. Mer info kommer skickas ut var gäller aktiviteter under vecka 28 och framåt. 

 

Vecka 24 bjuder vi in till spontanidrott för barn mellan 8-12 år på KFUM. Vi kommer nyttja vår stora och lilla sporthall och leda roliga dagsaktiviteter (Fotboll, Volleyboll, Bordtennis, Innebandy och mycket mer. Aktiviteterna genomförs från tisdag till fredag (en på förmiddagen och en på eftermiddagen). Ingen föranmälan krävs, men kan göras om man vill vara säker på en plats. Man kan komma på en aktiviteter eller samtliga under veckan. Mer information får du här: https://jonkoping.kfum.se/2021/06/07/spontanidrott-pa-kfum/ 

 

**NU ÄVEN ONS + TORS VECKA 25**

 

Vecka 26 arrangeras ett dagläger på Vidablick med inriktning Kultur. Vi ser fram emot en vecka med roliga aktiviteter inom Musik, Hip Hop och Foto varvat med spännande och utmanande aktiviteter såsom höghöjdsbana, kanot, bågskytte, utelek och mycket mer. För anmälan och mer information besök: https://vidablick.org/sommarlager/ 

 

Vecka 28-33 kommer vi att arrangera mycket aktiviteter dagtid på Ungdomens Hus runt utomhusparken. Håll utkik på hemsida för mer information när det närmar sig. Det kommer även finnas möjlighet att hyra kick-bikes, skateboards, skydd/hjälm, utomhusspel och mycket mer, utan kostnad. 

 

Vecka 33 arrangerar föreningen återigen Summercamp med många roliga inriktningar att välja på. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att boka in dig redan nu. Mer information och anmälan hittar du här: https://jonkoping.kfum.se/2021/05/04/kfum-summercamp-2021/ 

 

Vi ser fram emot en spännande sommar med mycket rolika aktiviteter på Ungdomens Hus och Vidablick. Besök gärna vår hemsida www.kfum.org för mer information eller kontakta oss på info@kfum.org om du har några frågor. 

 

Med Vänliga Hälsningar,

 

KFUM Jönköping

 

Morsdag.
2021-05-27 08:15

För att visa våran uppskattning till alla mammor så bjuder vi på två veckors träning i KFUM Jönköping Energi gym.

Efter dessa två veckor teckna ett tolv månaders gymkort så bjuder vi på två bonus månader.

För befintlig medlem 1200kr.

Icke medlem 1600kr.

Vill även passa på att påminna om vårat sommar gymkort för 400kr.

 

Mvh

Extra Årsmöte 27/5 - Kallelse & Dagordning
2021-05-12 15:15

Kära KFUM-medlem,

 

Med anledning av beslut taget vid årsmötet mars 2019 avseende att påbörja en försäljningsprocess av Skaftögården kallas härmed till extra årsmöte för beslut om försäljning till föreningen Skaftögårdens Vänner.

 

Beslutet om att inleda en försäljningsprocess grundades i föreningens behov att fokusera resurser till en växande verksamhet på Ungdomens Hus och Vidablick. Därför har, genom LUNDIN Fastighetsbyrå, Göteborg, Skaftögården utannonserats till försäljning med stort intresse och där ett halvdussin spekulanter har varit engagerade i budgivning. En arbetsgrupp bestående av Lars Birging, ordförande KFUM Jönköping, Henrik Holm, Skaftökommitteen samt Ronny Svensson, ordförande Fastighetsbolaget, har under våren varit engagerade i processen. Senaste veckorna har även styrelsen i föreningen haft regelbundna möten i ärendet. Styrelsen har efter övervägande beslutat följande. 

 

”KFUM Jönköping´s styrelse beslutar att rekommendera extra årsmöte att godkänna försäljning av Skaftögården till föreningen Skaftögårdens Vänner utifrån givet bud om 9 mkr samt accepterade villkor vilket även inkluderar tillägg om nyttjande av gården under en övergångsperiod om 1-2 vecka per år under maj alternativt september under en period av sju år utan kostnad.” 

 

Vi konstaterar att Skaftögårdens vänner har formerat en förening med syfte att driva verksamheten vidare i KFUM Jönköpings anda och värderingsgrund samt i enlighet med tanken som fanns när KFUM Jönköping för 57 år sedan fick överta gården.

 

Första lägret genomfördes 1965 och vi ser med tillförsikt att det nu kan fortsätta i Skaftögården vänners regi.

 

Datum: torsdagen den 27 maj

Tid: Mingel och test av teknink 17:45 - Extra Årsmöte öppnas 18:00

Var: Klicka här för att delta i mötet.

Anmälan: https://forms.gle/dhMr8YLVZ9HsMv7S8 (anmäl dig senast den 26 maj)

 

Ärendelista:

  1. Mötets öppnande
  2. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande
  3. Fastställande av dagordning
  4. Val av mötesfunktionärer, ordförande, sekreterare samt två protokolljusterare tillika rösträknare
  5. Genomgång av möteshandlingar
  6. Behandling av till det extra årsmötet överlämnade förslag angående försäljning av Skaftögården
  7. Mötet avslutas

Kallelsen kan även läsas här i sin helhet: Kallelse & Dagordning

 

Möteshandlingar (se bifogade utdrag)

  • Sida 1 – Utdrag av föreningens stadgar som avser försäljning av lagfart
  • Sida 2 – Utdrag av styrelseprotokoll Nr. 1903, bilaga #1
  • Sida 3 – Utdrag av Årsmötesprotokoll 2019-03-20

Vi ser fram emot att ses den 27 maj. 

Med Vänliga Hälsningar, 

 

Styrelsen

 

 

Summercamp 2021 - Anmälan är öppen!
2021-05-04 10:55

Summercamp på KFUM är ett dagläger där du varvar din passion med andra spännande aktiviteter. Lägret arrangeras vecka 33 från tisdag till fredag med fyra aktivitetspass per dag + lunch. Förra årets läger blev en succé och många familjer och deltagare har efterfrågat en repris.

 

Utöver roliga aktiviteter och nya vänner vill vi under Summercamp utveckla och träna framtidens ledare. Vi vill skapa ett läger där både våra unga ledare och lägrets deltagare ser vikten av ett värdegrundsbaserat ledarskap där alla deltagare känner sig sedda och bekräftade under hela veckan!

 

Varje deltagare väljer en inriktning i anmälan. Inriktningen kommer att fylla två av fyra pass per dag. Resterande pass kommer att vara andra testa-på aktiviteter som vi hoppas deltagaren tycker är spännande. 

 

Välj en inriktning Testa-på aktiviteter
Bordtennis (2008-2011 & 12 platser) Klättring
Skateboard (2006-2011 & 15 platser) Padel
Innebandy (2008-2009 & 25 platser) Beachvolleyboll
Innebandy (2010-2011 & 25 platser) Skateboard/Kickbike
Dans (2007-2011 & 15 platser) Bordtennis
Tyngdlyftning (2000-2010 & 15 platser) Kulturaktivitet
Musik (2003-2007 & 10 platser)  

 

För anmälan och mer information, besök: www.kfum.org/kfum-summercamp/ 

 

Frågor: info@kfum.org

 

Med Vänliga Hälsningar - Kansliet

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Dam A, 10/10 19:31 
Klubbsida Bordtennis, 10/10 17:51 
Dam B, 09/10 22:06 
Klubbsida Bordtennis, 08/10 09:52 
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer