Innebandy P09

KFUM P09
Vi är ett bra gäng som tränar innebandy i stora hallen på KFUM. Intresserad att vara med? Hör gärna av er till någon tränare, kontaktinfo under "Truppen". Träningstider hittar ni i kalendern.
Tack för terminen men håll klubban vid liv under sommaren!
2021-05-27 14:03

Jättekul att vi kunnat samla en del av laget inkl några P08:or även under maj månad. Även om många har gått över till annan träning så har vi varit 10-talet innebandyspelare på onsdagar. Igår körde vi sista förlängda termins träningen. Nu blir det inte fler onsdaga framöver men glöm för allt i världen inte bort att ha fram klubban under sommaren och ett fyspass i veckan får ni nu ansvara för själva.

Vi ser fram emot hösten då vi hoppas på både Cup och matcher vilket vi redan planerar för.

Ha en skön sommar och väl mött i höst!

Mvh Ledarna

Onsdagsträningar till sista maj kl 17.30-18.30
2021-04-25 19:55

Hej

Vi kommer att köra onsdagsträning med mycket klubba och boll under kommande 5 veckor. Då vi vet att en del har andra träningar att prioritera kommer vi köra detta ihop med närmsta åldersgrupp i KFUM innebandy och hoppas på så vis få ihop tillräckligt med deltagare.

Jättekul om alla kommer men framförallt de som inte har andra träningar under veckan. Dessa tänker vi extra på med denna träning.

Välkomna nu på onsdag den 28 april kl 17.30 till KFUM hallen.

Gemensam avslutning för P09
2021-04-07 18:36

Hej alla

Imorgon den 8 april kör vi avslutning för våra ordinarie träningar. Även om fotboll tar vid vore det roligt om så många som möjligt dyker upp imorgon. Det har skickats ut en kallelse så svara gärna på den.

Vi ser fram mot ett trevligt avslut med lite extra gott.

Terminen rullar på för P09
2021-03-18 19:05

Hej alla!

Våra träningar rullar på, tisdagar och torsdagar. Matcher är som ni förstått tyävrr inte aktuellt.

Vi har samat in matchkläder i form av strumpor och shorts. Det finns någon enstaka som inte har lämnat in. Ta med till nästa träning.

Fram till åtminstone påsklovet räknar vi med att köra våra två träningstillfällen i veckan. Därefter finns det planer på att fortsätta en träning i veckan även när fotbollsträningarna startar. Kanske i ett samarbete med P08 för att få ihop barn och ledare till en givande träning. Mer detaljerad info får vi återkomma med kring detta.

Vi kan också fortsatt berätta att det är högt tempo på träningarna och hade vi haft tillfälle att spela match är vi övertygade om att laget skulle kämpa och vinna storslaget.

Inomhus träning för P09 startar upp igen på ordinarie tider
2021-01-24 15:39
Hej alla

Troligen har ni redan sett den generella informationen som KFUM gått ut med vilket innebär att vi kan starta upp inomhus träning igen från tisdag 26 januari kl 19 på Rosenlundsskolan. Vi kommer inte längre skicka separata kallelser nu när vi är tillbaka i ordinarie rutiner. Välkomna till träning.

Vill ni repetera det generella regelverket KFUM satt upp finns informationen på denna länk:

God Jul önskar vi alla i P09
2020-12-19 13:35
Hej alla

Vi avslutade idag vår träning med lussebulle och pepparkaka. Vi är så glada för era underbara ungdomar som kämpar, lyssnar, tar i och har viljan att vinna. Kul att se!
En härlig positiv stämning i laget kommer göra oss till vinnare när vi får börja spela matcher igen framöver.
Just nu ser vi dock en viss osäkerhet kring hur träningarna kan genomföras framåt så vi ber er vara uppmärksamma på information/kallelser med kort varsel. Just nu har vi bestämt att vi tar paus på tisdag och önskar därmed en God Jul.

/Ledarna P09
2020-12-17 21:39
Nu finns vi på Instagram, kfum_jkpg_P09
Ses där!

Kort info avseende COVID-19
2020-11-27 10:54
Beslut är taget att all tävlingsverksamhet pausas tom 31 december!

Info från Smålands innebandy finns att finna här:

Föräldramöte torsdag 8 okt kl 17.15 på KFUM!
2020-10-04 19:03
Vi samlas vid receptionen kl 17.15. Vår tänkta agenda finner ni nedan.

- Presentation av oss tränare och träningsupplägg.
- Matchspel och förväntan på närvaro.
- Ingen Publik!? Hur gör vi med transporter/skjuts.
- Utkvittering av matchkläder.
- Sibben Cup i början av januari, Fair Play i mars.
- Ekonomi
- Träna hemma!

Väl mött!
Föreningspizzan cup
2020-09-19 22:45
Nästa helg är det dags för Föreningspizzan Cup i Linköping.
Vi spelar tre matcher lördag och en söndag i Anders Ljungstedtska hallen. Övernattning sker på skola i närheten.
Första matchen 11:15 på lördagen och sista 13:00 på söndagen.

Vi är 12 grabbar anmälda och 5 ledare.
Vi återkommer med när och hur vi åker från Jönköping.

Publik är tillåtet, men bara föranmälda och max 20st per lag.
Vill ni se matcherna på plats skicka namn, telefonnr och email omgående, senast söndag kväll på sms 0768-967848 (Mattias).
Annars finns också möjlighet att se matcherna via Solidsport, mer info på cupsidan.

Kostnaden är 600:-, då ingår middag, frukost, lunch. Faktureras från kfum.
Lunch lördag, resa och lite egen handling ingår ej utan pengar behöver tas med till detta.
Behöver ni specialkost meddela Mattias senast söndag.

Spelschema:

Mer info om cupen:

Packlista:

• Smal luftmadrass eller liggunderlag, max 90cm bred

• Sovsäck eller täcke/lakan

• Kudde

• Sovkläder

• Inomhusskor

• Vattenflaska

• Innebandyklubba (målvaktskläder)

• Kläder för inne/ute, inkl kfumkläder om ni har

• Ryggsäck/transportväska för att ta med sig inneskor m.m. till och från match)

• Hygienartiklar (tandborste, tandkräm, schampo, duschkräm, hårborste, hårsnoddar, hårband, ev. mediciner).

• Handduk

• Två märkta galgar (praktiskt att hänga upp sina kläder på i klassrummet)

• Plastpåse för smutstvätt

• Mobil+laddare+ev hörlurar.

• Fickpengar

Märk gärna kläder och ägodelar så är det lättare att hålla ordning på grejorna i klassrummet där vi bor.

Vi hoppas alla kommer pigga, utvilade och laddade för många matcher och annat kul under helgen!

Klubbsida Innebandy, 18/03 11:38
Klubbsida Innebandy, 19/10 15:59