SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkomna till P07
Ovan finner ni kontakt till tränare, spelare och kalender som går att prenumera på. 
Försäsong
2018-07-29 16:15
Hej

Det är varmt och skönt i Huskvarna och det verkar inte som det kommer ändra sig på ett tag. Dock pågår arbetet med säsong 2018/19. Nu är alla matcher inlagda men de syns ännu inte på hemsidan. Prenummerera gärna på kalendern för att ha full koll. Hur du gör det finner du på vår lagsida under rubriken ”kalender”. Denna uppdateras så fort en förändring sker och då uppdateras det även i din kalender. 

Försäsongsträning!
Den 16/8 23/8 30/8 & 6/9 kommer vi köra intervaller och cirkelfys. Detta under lagom och roliga former så välkomna ner till KFUM 17:00-18:00. Ta med både löparskor och inomhusskor. 

Peter och jag önskar er en fortsatt skön sommar!
Träningstider 2018/19
2018-06-28 21:43
Hej

Hoppas ni har det bra i värmen☀️😎
Nu är träningstiderna för nästa säsong klara. Vi kommer träna måndagar 19:00-20:00 och torsdagar 20:00-21:00. Jag vet att torsdagen blir sen men det var den enda lösningen som fanns i dagsläget. På torsdagar kommer vi ha fys eller löpning innan halltiden börjar, detta för att få mer träningstid. 

Har du synpunkter eller frågor vill jag att du hör av dig till mig på 0735397340. 

Vi återkommer längre fram ang. när träningarna startar men räkna med slutet av augusti. 

Med vänlig hälsning,
Johan & Peter. 
Föräldramatch
2018-04-03 11:05
Sista veckan började med en traditionell föräldramatch. Alltid lika uppskattad och även denna gång jämn kamp. Tyvärr slutade matchen med uddamåls förlust... Men kvällen handlade om mer än vinst/förlust. Detta är ett tillfälle för grabbarna att visa hur bra de har blivit. Ett tillfälle för dem att knyta ännu starkare band till sina föräldrar och få en bekräftelse på att ni bryr er om deras intressen. 

Peter och jag är så stolta över vårt uppdrag som tränare för dessa underbara grabbar. De har mod, karaktär och så mycket fina personligheter. 

Nu är det bara onsdagens träning kvar (19:15-20:30) och efter det är det cup i Växjö. Sedan önskar vi alla en fin vår/sommar och ses igen för träningar i höst. 

Med vänlig hälsning,
Peter och Johan

Sponsorbrev
2018-04-02 21:27
Hej

Nu finns ett dokument som heter sponsorbrev. Här kan du se de avtal som gäller för lagsponsor, sektionssponsor och klubbsponsor. Har du några frågor eller är intresserad av att bli en viktig del av vår utveckling är du varmt välkommen att kontakta mig, Johan Ljung 0735397340

Med vänlig hälsning,
Johan
McDonalds cup Växjö
2018-04-02 21:05
 Peter och Björn       Johan och Christian
 Liam Tiago       
 Adrian Hugo
 Eric Razmus
 John Joshua
 Conrad Wilke
 Casper Erik
 Axel Arban
 William O Evar
 Viggo Carl
 Anton Lucas
 William AB Vidar
 Åke Filip

Spelschema Peter och Björn
 DatumPlan  
37. Sö 8 apr 08.35 FortA KFUM Jönköping P07 Röd-Vetlanda IB P07/08
41. Sö 8 apr 10.55 FortA KFUM Jönköping P07 Röd-FagerhultHabo IB P07 Röd
43. Sö 8 apr 12.05 FortA Gantesbo IBK P07/08-KFUM Jönköping P07 Röd
Spelschema Johan och Christian
Avresa lag Peter: 06:00
Avresa lag Johan: 10:00 (för den som vill åka senare och vara framme till vår första match är det ok. Meddela mig i så fall)

Bra om de som önskar skjuts skriver det i den gemensamma "chatten" så tror jag det kommer lösa sig. Samling för båda lagen utanför KFUM.

För mer info om cupen: mcdcupväxjö

Frågor: Johan 073-5397340 / Peter 073-3243848
Föräldramöte 28 mars
2018-04-02 20:27
Säsong 17/18
Vi har haft en fantastisk säsong med hög träningsnärvaro och nya spelare som kommit in i gruppen bra. Vi är i dagsläget 26 st och börjar nå max antal för att kunna göra kvalitativa träningar. Vi har spelat 5 poolspel som alla varit jämna och och bra för vår utveckling. 

Föräldraansvar säsong 18/19
Antalet hemmamatcher kommer markant öka nästa säsong och med det kommer även föräldraansvaret öka. Vi kommer behöva hjälp med: välkomna lag, kolla igenom omklädningsrum, kiosk, tvätt, sekretariat, sarg samt samordna skjuts till bortamatcher. Vi tog ett beslut om att skapa en ”ledningsgrupp” som ansvarar för olika delar och som övriga föräldrar sedan ansluter till. De områden du kan välja på är: välkomstkommite, kiosk, matchvärdar och tvätt/skjuts. Mer om detta i höst. 

Seriespel
Vi kommer dela in laget i tre olika grupper så första matchen kommer gr. 1&2 spela matchen efter kommer 2&3 och tredje matchen blir 3&1 som spelar. Om vi behöver buda in fler spelare kommer vi utgå ifrån träningsnärvaro. Vi kommer spela i stort sett varje helg mellan okt-mars och avsluta med Fair Play Cup. Kallelse till matchen kommer gå ut på måndagen efter träning och ska vara besvarad innan onsdag 22:00. 

Tack för visat intresse
Peter & Johan
Sista poolspelet
2018-03-10 21:38
Poolspel 10/3

Så är det sista poolspelet ever avslutat och det är med stolthet över grabbarnas utveckling denna säsong som jag landar i soffan efter A-lagets vinst med 5-11. 

JIK - KFUM
Detta lag som slog oss med 2 siffrigt (jag vet att vi inte för resultat men för att jämföra lagens utveckling nämner jag detta) förra säsongen har det svårt att komma till skottläge, svårt att spela runt bollen och svårt att driva bollen förbi oss. För vi är där! Vi täcker skott, vi anfaller med hela kedjan och vi kämpar tillsammans. Evar får göra sitt första mål i sin första match för oss och det blir stort jubel. Det är KFUM Jönköping innebandy P07. 

KFUM - Tenhult
Efter två matchers vila kan det vara svårt att komma igång men inte idag. Vi var sugna på att spela innebandy tillsammans och grabbarna kämpar på. Matchen böljar lite fram och tillbaka men vi är det starkaste laget och en seger känns helt rättvis. Vi spelar runt och hjälps åt i defensiven, då kommer anfallen med fina målchanser för att alla vill vara med och dra sitt strå till stacken. 

HIK - KFUM
Alltid svåra motståndare. Innan matchen fick Axel höra att de skulle slå oss lätt men... tji fick han. Vi gör om lite i kedjorna för att tillmötesgå vissas önskningar. Jag är imponerad av de spelare som fick nya platser och sedan går in som om de aldrig spelat ngt annat. Lika blev resultatet och lika snopen blev han som nedvärderade oss. Vi är otroligt starka i defensiven och kommer de igenom ngn gång finns alltid en målvakt som tar skotten. Vi är kanske inte bäst i ligan men som man säger vi har väldigt hög lägstanivå. 

Detta var sista poolspelet och Peter och jag vill tacka alla spelare och föräldrar för denna säsong. Nu börjar vi blicka framåt. Redan på måndag börjar vi träna på stora mål för att vänja oss vid det. Vi kommer ha en avslutning med lite snacka inför nästa säsong, datum återkommer vi med. Nu njuter vi och och unnar oss lite godis. Har du bilder/filmer från idag kan du skicka dem till 0735397340

//Johan och Peter
Referat: Gränna AIS 1 P07/08 - KFUM Jönköping P07
Poolspel i Torpshallen
2018-02-11 20:45
Poolspel 11 februari

Spontant känns det som att jag kan ctrl (cmd för vissa datorer...) C och ctrl V från förra poolspelet.

Vi gör ännu en mycket bra insats. Vi bygger upp vårt anfall från det kompakta defensiva spelet. Vi hjälps åt och slutar inte spela förens matchen är slut.
Träningsmatch
2018-01-21 13:50
Hej

Tack för idag. Vi gör en riktigt bra första period. Vi rullar runt bollen mellan spelarna och alla är delaktiga. Vi gör ett bra defensivt jobb idag och jobbar hårt framför mål där våra målvakter gör viktiga räddningar när 08 får tid för skott. 

I andra reagerar vi snarare än agerar och det blir lite stressigt för oss men vi reder ut det. 

Tredje period startar lite liknande som föregående men efter halva tar vi tag i spelet och får lite längre anfall som resulterar i ytterligare en vunnen period. 

Tack till alla som kom och gjorde sitt yttersta. Lite rörigt blir det när vi är så många spelare men samtidigt viktigt och kul att så många ville/kunde vara med. 

Nästa helg är det poolspel så det är viktigt att vi tränar hårt, sover gott och äter bra denna veckan. Vi ses imorgon!

/Johan och Peter
Poolspel i Gränna
2017-10-28 19:41
Hej

Tillbaka igen efter en eftermiddag i Gränna. Det blev inga polkagrisar denna gång men många bra matcher och lärdomar. 

Första matchen - KFUM vs. Månsarp
Med stor anspänning startade matchen och vi tar tag i den från början och spelar offensivt. Efter ett tag växer månsarp in i matchen och skapar högt tryck framför vårt mål och vi jobbar hårt defensivt. Efter matchen tycker vi att vi gjort ett bra jobb med många skott på mål och ett i ribban. 

Andra matchen - JIK vs. KFUM
JIK har vi haft svårt för och tyvärr fortsätter detta. Vi ställer upp med en defensiv uppställning och Vidar göra många fina räddningar. Tyvärr får vi inte tillräckligt många och långa anfall för att vi ska kunna få lite medvind men en stor eloge till att grabbarna kämpar in i det sista. 

Tredje matchen - KFUM vs. Gränna
Alltid roligt att möta Gränna då det är en skön stämning mellan oss ledare och vi känner ett antal av deras spelare. Gränna är duktiga men vi håller jämn nivå med dem i stora delar av matchen. Vi försöker pressa högt och jag tycker vi lyckas med det. Det ger oss också flera fina lägen men tyvärr sitter inte bollarna där vi önskar. 

I stort var detta ett riktigt bra poolspel där vi fick mäta oss mot riktigt bra lag och gjorde det bra. Nu tar vi helg och ses på måndag då vi ska träna frislag...

Med vänlig hälsning,
Johan & Peter
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Klubbsida Innebandy, 23/03 12:24 
Klubbsida Innebandy, 18/03 18:58 
Klubbsida Innebandy, 17/03 03-17 
Klubbsida Innebandy, 06/03 10:54 
Klubbsida Innebandy, 24/10 14:23 
Klubbsida Innebandy, 30/08 18:56 
Nyheter från föreningen
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer