Välkommen
Här kan du få mer information om KFUM Jönköping Innebandy. Tider som är reserverade för respektive lag i Energihallen, bilder och sköna filmer från våra utövare samt vem du ska kontakta om du har några frågor.

Med vänlig hälsning,
KFUM Jönköping innebandy
Kom till KFUM och köp din julklapp!
2021-12-20 09:44

Nu kan du köpa Världens bästa grepplinda i julklapp i KFUM shopen för endast 95 kr!

KH Grip är det självklara valet för innebandyspelaren.

Vi har den gråa varianten, den grå KH Grip har något bättre grepp och bättre livslängd än de andra färgerna.

Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt härlig jul!

Tack för en härlig termin med massor av innebandy och gemenskap på KFUM!

KFUM kansliet

KFUM önskar God jul till alla innebandy älskare!
2021-12-15 11:14
Nu finns världens bästa grepplinda i KFUM shopen till ett kanonpris!

Nu kan du köpa Världens bästa grepplinda i KFUM shopen för endast 95 kr!

KH Grip är det självklara valet för innebandyspelaren. Vi har köpt in den gråa varianten, den grå KH Grip har något bättre grepp och bättre livslängd än de andra färgerna.

Vi vill också passa på att önska er alla en riktigt härlig jul!

Tack för en härlig termin med massor av innebandy och gemenskap på KFUM!

KFUM kansliet gm.

Henrik Lindberg
Föreningschef

Lagsida P 11
Välkommen till KFUM P 11
2017-09-10 15:19, Lagsida P 11
Välkommen till innebandy pojkar födda 2011!

Laget tränar fredagar klockan 17.00-18.00

Vill du veta mer eller komma i kontakt med laget kontakta kansliet 036-100535

Lagsida Herr Senior
Innebandy säsongen 2016/17
2016-08-21 13:14, Lagsida Herr Senior

Nu äntligen har säsongen dragit igång och vi är väldigt förväntansfulla av oss inför denna säsong då vi är nya i Div3, det kommer att bli snabbare spel och med det ett roligare spel.

Vi kommer att gå ut ödmjukt och vi inser att vi inte har i toppen att göra så målsättningen för oss är att hålla oss kvar och att etablera oss då vi vet att det kommer att bli tuffare motstånd.

Lagsida Herr Senior
Serieseger
2016-03-14 22:10, Lagsida Herr Senior
På söndagen var dags för säsongens sista match för KFUM Jönköping Innebandy Herr i division 4. Motsåndet stod Jönköping IK för. Båda lagen hade chans att vinna serien och på sätt avancera till division 3.

Det var alltså upplagt för en riktigt bra fight. Publiken var på plats, musiken ljöd i högtalarna och klockan slog 5
Lagsida P09, 11/07 13:55
Lagsida Herr Senior, 18/05 15:10