Bordtennis

Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Månadstävlingar 19/20
2019-10-17 15:51
B-trupp, C-trupp och motionstrupp inbjudes härmed till årets månadstävlingar!
Månadstävling_inbjudan_2019-20.docx »

Höstlovsträning för alla ungdomar
2019-10-12 15:30
Höstlovet närmar sig vilket innebär att ordinarie träningar inte genomförs. Däremot kör vi träning dagtid, kl. 10-12, tisdag (29/10) och torsdag (31/10). Då är ni välkomna att träna oavsett i vilken ordinarie grupp du ingår. Ingen föranmälan krävs.
Beställning av klubbdräkt till kraftigt rabatterat pris!
2019-09-28 15:51

Beställning av tävlingsdräkter

Tävlingssäsongen står för dörren och det är hög tid att beställa nya tävlingsdräkter. Dräkterna finns att prova i pingishallen, be din tränare om hjälp att plocka fram dem. Shortsen är blå och tröjorna är röda. Storlekar att beställa är XS, S, M, L, XL. Storleken XS finns ej att prova men är S för stor så vet ni ju. Tack vare klubbens stabila ekonomi kan vi erbjuda ett extremt rabatterat pris. Shorts + tröja + tryck = 350 kr. Normalt sett kostar detta set ca 700 kr inklusive tryck. Att vara likadant klädda under tävlingar och matcher ser snyggt ut och styrelsens förhoppning är också att detta främjar vi-känslan i klubben. Om du vill beställa en dräkt, ringer ni, eller skickar sms, till Rebecca Stolper. (Telefon: 0708554133) Här på bilden ser ni A-laget i dräkterna.

A-laget i klubbdräkt.jpg »

Pooltävling lördag 19 oktober
2019-09-25 09:48
KFUM Jönköping bjuder in till en Pooltävling för våra yngsta spelare den 19 oktober.
Alla ungdomar i KFUM är välkomna att spela oavsett vilken grupp man tränar med. Vi delar in spelarna så att det blir lagom motstånd.

Vi kommer att ordna flera Pooltävlingar under säsongen och det första tillfället blir alltså lördagen den 19 oktober. Samling kl 09:30, vi räknar med att tävlingen är klar vid 12-tiden.

Anmäl er senast torsdag 17 oktober via E-post till

Välkomna med er anmälan!

Anmälan till Zontävling 1
2019-09-22 10:18
Nu öppnar anmälan till säsongens första Zontävling, som spelas i Sandsjöfors lördagen den 26 oktober. Tävlingen är öppen för pojkar och flickor som är födda 2002 eller senare.

Anmäl er senast söndag den 6 oktober via e-post till

bordtennis.kfum@gmail.com

Information om speltider mm kommer att finnas här på klubbsidan i god tid före tävlingen!

Hantverksmässan 2019
2019-09-17 16:56
Hej!

Snart är det dags för ett av säsongens uppdrag. I vanlig ordning kommer vi att ta inträde vid Hantverksmässan, Vidablick, arrangerat av Triangelklubben, Ys men. I år går mässan av stapeln 2-3/11. Vår sektion får som tack en bra summa pengar som går rakt in i vår verksamhet vilket vi är väldigt tacksamma för. Upplägget för i år kräver fler personer på plats och man blir uppbokad antingen lördag eller söndag mellan kl. 10-15. Vi kommer att byta av varandra för att äta lunch vilket vi bjuds på. Föräldrar eller medlemmar över 15 år är det som behövs till denna insats. Det vore bra om ni redan nu hörde av er för att boka in er antingen lördag eller söndag. Ring, skicka sms eller maila:

Rebecca.stolper@jonkoping.se

Resultat Veteranupptakten
2019-09-13 07:26

Idag genomförde vi Veteranupptakten i KFUM Ungdomens Hus!

48 spelsugna herrar kom och vi spelade tvåmanna där lagens ettor möttes, därefter lagens tvåor och slutligen dubbel.

24 lag i 4 pooler där alla mötte alla.

Mycket spel och en lagom uppvärmning inför seriestarten i oktober.

Resultatlista finns här

TIllägg till Veteranupptakten - rätt deltagarlista
2019-09-08 22:43
I tidigare dokument finner ni föregående års deltagarlista. Här kommer årets!
Veteranupptakten 2019
2019-09-08 21:29

Veteranupptakten 2019

Välkomna till Veteranupptakten torsdag 12/9 på KFUM Ungdomens Hus

Deltagarlista finns här

OBS! Kolla att allt är riktigt. Anmäl också licens på alla spelare.

Adress: Huskvarnavägen 38

Närvarokontroll 08.15

Start: 09.00

Poolspel: 6 lag i varje pool, alla mot alla lag. Inget slutspel.

Vi beräknar vara klara senast 14.00

Se deltagarlistan och tänk på att rankingen i varje lag gäller hela tävlingen . 1:an möter motsvarande 1:a i det andra laget. 2:an mot 2:an. Därefter dubbel.
Denna info uppdateras med pooler och eventuella justeringar på måndag/tisdag

Magnus Persson

Nyheter från våra grupper