Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Restaurangchansen - påminnelse
2024-02-20 14:18

Hej!

Här kommer en påminnelse till alla i KFUM Bordtennis. Köp RC-appen av din tränare senast på torsdag den 29 februari.

Restaurangchansen är prisvärd då det snabbt går att tjäna igen kostnaden för appen, samtidigt som du stöttar föreningen vilket möjliggör att vi kan fortsätta med vår verksamhet.

Alla medlemmar i KFUM Bordtennis ska köpa minst en app per familj (300 kr/st). Har du möjlighet att köpa flera är det mycket uppskattat eftersom det ger mer pengar till vår förening.

Ni som redan köpt RC kan så klart bortse från denna påminnelse.

/Styrelsen

Zontävling 4 Vaggeryd
2024-02-17 11:13

Nu är det snart dags för säsongens sista Zontävling !

Plats: Vaggeryd. Vaggeryds Sporthall Sveavägen 2.

När: lördagen 23 mars.

Tider: återkommer med tider och poolindelning när arrangören sammanställt anmälningarna

Bifogat finns den officiella inbjudan men anmälan från var och en sker till anmalan.kfum@gmail.com

senast tisdagen 5 mars.

Skriv för- och efternamn samt fullständig födelsedata.

Vid frågor ta kontakt med ledare eller maila till ovanstående mail.

Ingen organiserad samåkning utan man förväntas kunna ta sig till tävlingen eller ordna samåkning på egen hand.

Inbjudan:

Inbjudan Zontävling 4

Clipperspelen 24/2
2024-02-12 13:42

Kul att så många ska till Clipperspelen! Vi är största klubb med 18 spelare anmälda! Ni som ska dit hittar program och deltagarlistor på nedan länk.

Clipperspelen

Lycka till!

Månadstävlingen 2023/2024 - Resultat: Omg 5
2024-02-06 17:50

Månadstävlingen består av 7 omgångar. Den här 5:e omgången deltog 37 spelare vilket är ett nytt rekord i antal deltagare.

Här erbjuds en PDF-fil med 2 sidor.  PDF-filen visar på sidan 1 resultaten t.o.m. omgång 5 sorterade efter totalpoängen och sedan efter förnamn.
På sidan 2 visas samma resultat men nu är de sorterade efter placeringarna i omgång 5.

Månadstävlingen KFUM_J_2023-2024_tom_omg5.pdf

Resultat Zontävling 3
2024-01-23 11:10

Här är resultaten från zontävling nr. 3. Bra jobbat allihopa!

Resultat Zontävling 3

Nu säljer vi Restaurangchansen!
2024-01-16 13:56

Hej alla!

Nu är det dags för oss i KFUM Bordtennis att sälja Restaurangchansen (RC) för 2024. Det är en viktig inkomstkälla för vår förening.

RC-appen är en rabattportal som innehåller tusentals erbjudanden från lokala butiker, restauranger och nätbutiker. Dessutom får ni tillgång till Restaurangchansen i hela Sverige med rabatter på många olika orter. Observera att alla erbjudanden börjar gälla först från det datum som du skrapar koden och aktiverar appen.

Alla medlemmar i KFUM Bordtennis ska köpa minst en app per familj (300 kr/st). Har du möjlighet att köpa flera är detta mycket uppskattat eftersom det ger mer pengar till vår förening.

Köpet gör du direkt av din tränare och betalningen sker till vår egen Swish 123 3674 132.

OBS: det är viktigt att du köper din kod av oss i KFUM Bordtennis och inte från RC. Priset för dig som kund är detsamma, men vår sektion får bara ersättning om köpet går via oss.

Har du frågor om RC kontaktar du vår tränare Oskar på telefon 072 – 337 9655.

Jönköpingsspelen 20-21 april
2024-01-10 19:12

Den 20-21 april arrangerar vi Jönköpingsspelen.

På nedan länk finns inbjudan. Den interna anmälan kommer ske på anmälningslista i träningshallen, alltså inte via den mailadress som anges i inbjudan.

Inbjudan

Som tävlande ungdom krävs att man spelar i Blå grupp alternativt ingår i något av våra serielag U3 eller U4 för att få anmäla sig. Övriga barn och ungdomar hänvisas till Månadstävlingar samt zontävlingar.

En startbegränsning i max 2 klasser per person gäller samt att man dömer minst lika många pass som man spelar. Detta kommer man kunna sätta upp sig på i sin anmälan. Håll utkik i hallen efter denna anmälningslista.

Vi genomförde en riktigt bra tävling förra året och ser fram emot en minst lika bra i år!

Vi gör detta tillsammans!

/Tävlingsledningen

Månadstävlingen 2023/2024 - Resultat: Omg 4
2024-01-09 11:55

Månadstävlingen består av 7 omgångar. Den här 4:e omgången deltog 33 spelare vilket är en tangering av rekordet (från förra omgången) i antal deltagare.

Här erbjuds en PDF-fil med 2 sidor.  PDF-filen visar på sidan 1 resultaten t.o.m. omgång 4 sorterade efter totalpoängen och sedan efter förnamn.
På sidan 2 visas samma resultat men nu är de sorterade efter placeringarna i omgång 4.

Manadstavlingen_KFUM_J_2023-2024_tom_omg4.pdf

Poolindelning Zontävling 3
2024-01-09 09:51

Hej! Här kommer poolindelning & program för zontävling nr. 3.

Lycka till!

Poolindelning

Julcupen - Resultat
2024-01-05 10:45

På annandagen slöt 25 tappra upp och efter poolspel hölls A- och B-slutspel.

/Magnus och Oskar

Nyheter från våra grupper