Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Jönköping
Bordtennis

Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Jönköpingsspelen 2019 alla klasser lördag - söndag
2019-04-14 20:08
Ännu en gång vill vi rikta ett varmt tack till deltagare, publik, föräldrar och funktionärer. Utan er ingen tävling. Med facit i hand inser vi att vi har arrangerat en rekordstor tävling sett till antalet starter och antalet matcher. Antalet starter ligger på över 400 och det har spelats hela 986 matcher. Det här är anmärkningsvärda siffror speciellt med tanke på den vikande tävlingstrenden de senaste åren i bordtennis-Sverige. Det finns säkert många faktorer som påverkar den positiva trenden men en sak är säker; alla ni medlemmar som ställt upp och dömt, plockat fram och bort bord, hjälpt till i sekretariatet, visat deltagare till rätta och mycket annat, ni är helt ovärderliga. Glöm inte det. 
Tävlingsledningen


Resultatlista Jönköpingsspelen 2019 lördag
2019-04-13 22:13
Hej!
Tack alla inblandade för en helt fantastisk första dag under Jönköpingsspelen 2019. Spelare, föräldrar, tränare,  och funktioner; ni har ALLA starkt bidragit till en lyckad tävlingsdag. Fina prestationer i hagen och en varm atmosfär i hallarna gör att vi kan gå och lägga oss med ett leende på läpparna. I morgon kör vi igen. Pssst… här kommer resultaten för er som vill se. 

Tävlingsledningen

Lördagsträningar inställda 13/4
2019-04-10 16:58
Alla lördagsträningar som vanligtvis är mellan kl 10-13 är nu på lördag 13/4 inställda pga jönköpingsspelen.

Lunchbeställningar Jönköpingsspelen 2019
2019-04-09 09:05
Då vi är ett stort antal tävlande både lördag och söndag vill vi be er förbeställa luncher om ni tänker äta i Ungdomens Hus. 80 kr/st är priset. Skicka SMS till Rebecca Stolper 0708554133.  Oavsett om ni är en eller väldigt många så gör gärna detta då det underlättar för alla. Om ni spelar flera klasser kan det vara svårt att hinna iväg och äta utanför huset. Ni som förbeställer får sedan era lunchkuponger av Rebecca Stolper på plats i hallen. 
Vi ses i hallen!
Rebecca Stolper och Magnus Persson

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsor
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer