Bordtennis

Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Extra sportlovsträning!
2021-02-10 19:57
För alla träningssugna ungdomar lägger vi in träningar dagtid under lovet som vi brukar. Tisdag och torsdag kl 10-12. Vi behåller alla ordinarie träningar förutom Kenneths onsdagsträning som utgår under vecka 7. Tag chansen och träna nu när ni är sportlovslediga på hemmaplan!
Påminnelse ungdomsträning!
2021-02-09 08:13
Här kommer en liten puff om att ungdomsträningen har satt igång igen. Ledarna står redo och väntar! Nytt för nu är att åldersgränsen har ändrats så ungdomar födda 2002 och yngre är välkomna att träna. Nu hoppas vi på att träningar får fortgå och att matchspel så småningom kommer igång. Vill ni ha detaljerad info om Svenska Bordtennisförbundets strategier kring säsongen finns detta att läsa på SBTF:s hemsida.

Klartecken för ungdomsträning från 25 januari
2021-01-21 16:12

Här kommer ett efterlängtat besked om vår ungdomsträning i pingis!

Träning för ungdomsgrupperna födda 2005 och yngre återupptas och kör enligt ordinarie schema igen från och med måndag den 25 januari.

Maxantal aktiva i Lilla Sporthallen (pingislokalen) är satt till 12 personer per grupp.
OBS: Inga föräldrar får vistas inne i lokalen.

Inomhusträning för seniorer (födda 2004 och äldre) är fortsatt på paus i väntan på nya besked. Vi återkommer i det ämnet.

/ Pingissektionens styrelse

Tävlingar och seriespel under 2021
2021-01-18 16:45
Hej!

Via länken här nere hittar ni viktig information från Svenska Bordtennisförbundet som gäller startdatum för årets tävlingar och seriespel. Notera att det finns flera olika alternativ beroende på vilka restriktioner som kommer att gälla framöver.

Tanken just nu är att Pingisligan ska återuppta sitt spel i februari och att övriga serier/tävlingar drar igång igen i mars.

Uppdatering om vår pingisträning
2021-01-15 19:27

Stängningen av Ungdomens Hus förlängs t.o.m. söndagen den 24 januari. Det betyder tyvärr att det är fortsatt stopp för vår pingisträning.

Vi hoppas verkligen att vi kan starta träningen igen från och med måndagen den 25 januari. Det beror liksom tidigare på vad som händer med smittläget och vilka besked som kommer från våra myndigheter.

Ny information om vår träning utlovas nästa vecka!

/ Pingissektionens styrelse

Förlängda restriktioner
2021-01-06 14:02

För att minska risken för smittspridning i samhället kommer stängningen av Ungdomens Hus att förlängas t.o.m. söndag den 17 januari.

Det betyder att våra ungdomsgrupper tyvärr inte kan dra igång träningen som planerat. Vi hoppas att träningen kan följa ordinarie schema igen från måndagen den 18 januari men det beror på vad som händer med smittläget och vilka nya besked som kommer från våra myndigheter.

Vi återkommer så fort vi har nya besked. Självklart hoppas vi alla att vi snart får spela pingis igen!

/Pingissektionens styrelse

Fortsatta restriktioner tills vidare
2020-12-13 18:50

Vi jobbar på en lösning för att få igång träning på KFUM för våra spelare som är födda 2004 och tidigare. Målsättningen är att även de spelarna ska kunna träna pingis på ett smittsäkert sätt. Tyvärr kan vi inte ge något datum eftersom restriktionerna håller på att uppdateras från Folkhälsomyndigheten och Svenska Bordtennisförbundet.

När det gäller barn och unga (födda 2005 och senare) pågår träningen i alla grupper fram till lördagen den 19 december. Därefter blir det juluppehåll med träningsstart igen torsdagen den 7 januari.

Vi vill också informera om att Svenska Bordtennisförbundet pausar alla tävlingar och allt seriespel fram till den 31 januari 2021. Det pågår ett arbete med att ta fram en ny tävlingskalender som ska gälla från den 1 februari och framåt. Läs mer här:

Pingissektionens styrelse

Inget stoppar KFUM:s pingisveteraner!
2020-11-11 20:40
Ett glatt gäng samlat utanför Ungdomens Hus

Inget stoppar KFUM:s pingisveteraner!

Ingen onsdagsträning i hallen på ett par veckor men istället blev det en rejäl promenad längs Rosenlunds bankar till Oset i Huskvarna där vi hade kaffepaus. Allt under Per-Ivars ledning. Nästa onsdag blir vi fler.
Respektera inställda träningar
2020-11-09 21:03

Mellan perioden 3-24 november är alla träningar för medlemmar födda 2004 och tidigare inställda. Detta är en policy som gäller för all gruppträning i hela huset. Det är väldigt viktigt att vi respekterar detta i den svåra situationen som nu råder i vårt land.

Vänligen

Pingissektionens styrelse

Viktig info om träning och tävling perioden 3 nov till 24 nov
2020-11-04 08:28
Folkhälsomyndighetens nya lokala råd för bl.a. Jönköpings Län påverkar bordtennisen när det gäller träning, seriespel och tävlingar. För verksamheten i KFUM Jönköping Bordtennis gäller följande:

Vår gruppträning pausas under tre veckor (3 november-24 november). Undantag görs för ungdomar och barn födda 2005 och senare där verksamheten fortsätter som vanligt.

Det nya beskedet påverkar all tävlingsverksamhet i vårt distrikt:

Allt seriespel i samtliga serier pausas under perioden 3 november–24 november.

De omgångar som ligger näst på tur i serierna efter den 24 november skall spelas enligt gällande spelschema. Omgångarna innan den 24 november skall alltså hoppas över och spelas vid ett senare tillfälle.

DM i Växjö kommer INTE spelas den 14-15 november. Tanken är att DM ska flyttas och spelas längre fram, men något nytt datum är inte klart ännu.

Nyheter från våra grupper
KFUM Bankeryd, 17/01 12:43