Bordtennis

Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Uppdatering om vår ungdomsträning
2021-04-21 10:17

Det har varit en jobbig säsong för alla med inställda tävlingar och begränsade möjligheter att träna. Vi vill rikta ett stort tack till alla våra duktiga ungdomar och ledare som trots detta kämpat på och gjort det bästa av situationen!

Nästa vecka (vecka 17) kör vi våra sista ordinarie träningspass för den här terminen. Det betyder att sista träningspasset blir lördagen den 1 maj.

Precis som tidigare år kommer vi köra gemensam träning för våra ungdomar på sommarlovet. Vi återkommer med besked om vilka dagar och tider som gäller för vår sommarträning.

Ordinarie träning för våra ungdomar under Påsklovet
2021-03-24 21:04

Påsken närmar sig och vecka 14 är det Påsklov. I år tränar vi på ordinarie träningstider under lovet. Detta gäller för alla våra ungdomsgrupper både i Jönköping och Bankeryd.

Med tanke på smittläget vill vi inte blanda spelare från olika grupper som vi gjort under andra lov. Det blir alltså träning i era vanliga grupper och på samma tider som vanligt.

Inga licensavgifter säsongen 20/21
2021-03-24 21:00

Tyvärr har den här pingissäsongen blivit hårt drabbad av Covid-19 och rådande restriktioner. Efter den 1 november har vi inte fått spela några tävlingar eller seriematcher. Därför har KFUM Bordtennis bestämt att våra medlemmar inte ska betala någon licensavgift för säsongen 2020/2021.

Klubben står för hela licens-kostnaden och betalar in pengarna till Svenska Bordtennisförbundet.

Det blir inte heller någon försäljning av Restaurangchansen i år.

Jönköpingsspelen 2021 inställt
2021-03-23 08:37

Föga förvånande kan vi (tyvärr) konstatera att vi behöver ställa in årets upplaga av Jönköpingsspelen. Vi tar nya tag, hoppas på ett friskt fortsatt 2021 och siktar på ett nytt Jönköpingsspel i april 2022.

MVH

Angående covid-19 och smittspårning
2021-03-23 08:31

Det är viktigt att vi alla följer rekommendationer från Region Jönköping angående närkontakt med person med påvisad covid-19. För att minska risken att smittan sprids vidare ska vi avstå från gruppaktiviteter såsom träning i grupp om vi fått smittspårningsbrev från exempelvis skolan.  Eller för den delen uppvisar symptom. Vi är alla måna om att hålla igång vår träning och det är självklart att vi visar hänsyn gentemot andra tränande samt tränarna.

Extra sportlovsträning!
2021-02-10 19:57
För alla träningssugna ungdomar lägger vi in träningar dagtid under lovet som vi brukar. Tisdag och torsdag kl 10-12. Vi behåller alla ordinarie träningar förutom Kenneths onsdagsträning som utgår under vecka 7. Tag chansen och träna nu när ni är sportlovslediga på hemmaplan!
Påminnelse ungdomsträning!
2021-02-09 08:13
Här kommer en liten puff om att ungdomsträningen har satt igång igen. Ledarna står redo och väntar! Nytt för nu är att åldersgränsen har ändrats så ungdomar födda 2002 och yngre är välkomna att träna. Nu hoppas vi på att träningar får fortgå och att matchspel så småningom kommer igång. Vill ni ha detaljerad info om Svenska Bordtennisförbundets strategier kring säsongen finns detta att läsa på SBTF:s hemsida.

Klartecken för ungdomsträning från 25 januari
2021-01-21 16:12

Här kommer ett efterlängtat besked om vår ungdomsträning i pingis!

Träning för ungdomsgrupperna födda 2005 och yngre återupptas och kör enligt ordinarie schema igen från och med måndag den 25 januari.

Maxantal aktiva i Lilla Sporthallen (pingislokalen) är satt till 12 personer per grupp.
OBS: Inga föräldrar får vistas inne i lokalen.

Inomhusträning för seniorer (födda 2004 och äldre) är fortsatt på paus i väntan på nya besked. Vi återkommer i det ämnet.

/ Pingissektionens styrelse

Tävlingar och seriespel under 2021
2021-01-18 16:45
Hej!

Via länken här nere hittar ni viktig information från Svenska Bordtennisförbundet som gäller startdatum för årets tävlingar och seriespel. Notera att det finns flera olika alternativ beroende på vilka restriktioner som kommer att gälla framöver.

Tanken just nu är att Pingisligan ska återuppta sitt spel i februari och att övriga serier/tävlingar drar igång igen i mars.

Uppdatering om vår pingisträning
2021-01-15 19:27

Stängningen av Ungdomens Hus förlängs t.o.m. söndagen den 24 januari. Det betyder tyvärr att det är fortsatt stopp för vår pingisträning.

Vi hoppas verkligen att vi kan starta träningen igen från och med måndagen den 25 januari. Det beror liksom tidigare på vad som händer med smittläget och vilka besked som kommer från våra myndigheter.

Ny information om vår träning utlovas nästa vecka!

/ Pingissektionens styrelse

Nyheter från våra grupper