Bordtennis

Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Hantverksmässan 2019
2019-09-17 16:56
Hej!

Snart är det dags för ett av säsongens uppdrag. I vanlig ordning kommer vi att ta inträde vid Hantverksmässan, Vidablick, arrangerat av Triangelklubben, Ys men. I år går mässan av stapeln 2-3/11. Vår sektion får som tack en bra summa pengar som går rakt in i vår verksamhet vilket vi är väldigt tacksamma för. Upplägget för i år kräver fler personer på plats och man blir uppbokad antingen lördag eller söndag mellan kl. 10-15. Vi kommer att byta av varandra för att äta lunch vilket vi bjuds på. Föräldrar eller medlemmar över 15 år är det som behövs till denna insats. Det vore bra om ni redan nu hörde av er för att boka in er antingen lördag eller söndag. Ring, skicka sms eller maila:

Rebecca.stolper@jonkoping.se

Resultat Veteranupptakten
2019-09-13 07:26

Idag genomförde vi Veteranupptakten i KFUM Ungdomens Hus!

48 spelsugna herrar kom och vi spelade tvåmanna där lagens ettor möttes, därefter lagens tvåor och slutligen dubbel.

24 lag i 4 pooler där alla mötte alla.

Mycket spel och en lagom uppvärmning inför seriestarten i oktober.

Resultatlista finns här

TIllägg till Veteranupptakten - rätt deltagarlista
2019-09-08 22:43
I tidigare dokument finner ni föregående års deltagarlista. Här kommer årets!
Veteranupptakten 2019
2019-09-08 21:29

Veteranupptakten 2019

Välkomna till Veteranupptakten torsdag 12/9 på KFUM Ungdomens Hus

Deltagarlista finns här

OBS! Kolla att allt är riktigt. Anmäl också licens på alla spelare.

Adress: Huskvarnavägen 38

Närvarokontroll 08.15

Start: 09.00

Poolspel: 6 lag i varje pool, alla mot alla lag. Inget slutspel.

Vi beräknar vara klara senast 14.00

Se deltagarlistan och tänk på att rankingen i varje lag gäller hela tävlingen . 1:an möter motsvarande 1:a i det andra laget. 2:an mot 2:an. Därefter dubbel.
Denna info uppdateras med pooler och eventuella justeringar på måndag/tisdag

Magnus Persson

Tillägg till träningsschemat
2019-09-04 16:58
Ungdomar som tidigare tränat i brun grupp, lördag kl 12-13, är inledningsvis välkomna i orange grupp, lördag kl 11-12. Hälsningar tränarna
Träningsschema säsongen 19/20
2019-08-29 21:55
Här kommer säsongens träningsschema. Från och med nästa vecka börjar det gälla. Om ni är osäkra på vilken grupp ni ska tillhöra går det bra att höra av sig till Alexander Widing eller Magnus Persson. Deras kontaktuppgifter hittar ni i dokumentet. Grupperna kan komma att förändras under säsong.

Kalendarium KFUM Jönköping pingis säsongen 19/20
2019-08-29 21:40

För att underlätta den långsiktiga planeringen har vi tagit fram ett kalendarium där tävlingar, möten och övriga arrangemang finns inlagda. Vi kan komma att behöva uppdatera under säsong. Håll tillgodo!

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..