Bordtennis
Välkommen
Här kan du få veta det mesta av intresse när det gäller KFUM Jönköping bordtennis. Bilder, tränings- och tävlingsinfo och annan viktig information.

Med vänliga hälsningar,
KFUM Bordtennis
Information zontävling Vetlanda 27/1
2019-01-21 21:38
Hej! Här kommer info med starttider osv för er som undrar.
Jönköpingsspelen 2019
2019-01-03 15:55
Nu är det dags att anmäla sig till årets upplaga av Jönköpingsspelen 2019.

Varmt välkomna önskar KFUM Jönköping
Resultat Julcupen 2018
2018-12-27 22:03
Ett härligt gäng spelsugna lirare kom till denna traditionella Jul cup. Efter gruppspelet bjöds alla på fika. Sedan körde vi slutspel.
Resultat:
A-slutspelet : 1. Mikael Fröding
2. Bobi Tasik. 3 Magnus Persson och Anders Jonsson

B-slutspelet : 1. Ove Sandberg
2. Kenneth Kalén
3. Anders Johansson och Sveneric Martinsson.
Träning för ungdomsgrupper under jullovet!
2018-12-20 14:41
Under jullovet utgår ordinarie träningar för alla färggrupperna. Torsdag 27/12 och torsdag 3/1 är det organiserad träning för de som är hemma och vill träna. (och det hoppas vi att många vill!) Tiden är kl. 10-12. Vecka 2 sätter ordinarie träning igång igen.
Tränarna

Julcupen 2018 klubbtävling
2018-12-19 21:34
Hej, nu är det dags för julcupen.

Om inte filen funkar: Torsdagen 27 december start kl 18.00 samling senast 17.50.
Tävlingen är för grupperna B, C och motion. Spelas i pooler, sedan slutspel.
Vi bjuder även på fika!

Gör gärna anmälan per telefon, mail eller sms till:
P-I Bertilsson 0705-175336 pi.bertilsson@telia.com
Magnus Persson 0722-513051 magnus.persson@kungsporten.com

Resultat julavslutningen ungdomar
2018-12-18 21:15
Här är resultatet från julavslutningen. (ungdomar)

Julavslutning_2018-12-15 (1).xlsx »

Glöm inte att lördagsträningarna börjar igen lördag 12/1/2019.

God jul
Julavslutningen 2018
2018-12-17 16:54
I lördags var det dags att ha våran avslutning på höstterminens pingisspelande. Ett trettiotal ungdomar deltog och spelade i olika pooler där alla mötte alla. Många jämna matcher utspelades och vi fick några lyckliga vinnare.
Rasmus, Oskar och Jacob arrangerade detta och alla fick julmust, lussekatter och godis.
Under tiden tog jag hand om föräldrarna som spelade en egen turnering i KFUMsalen. Det har blivit en tradition och det är alltid lika roligt att se hur de engagerar sig i spelet, och visst finns det vinnarskallar även där. Spelstilarna är mycket varierande och alla hade riktigt roligt bland de 16 som deltog. Det blev final mellan Tomas Eklund och Daniel John där Daniel segrade i skiljeset.
Till saken hör att just Daniel var riktigt bra som pojkspelare i KFUM på 80-talet.

Jag vill tacka alla som deltog och ett särskilt omnämnande till Rasmus och Oskar som gör ett bra jobb med ungdomarna.

Jag önskar alla en God och fridfull Jul

Magnus Persson
Ordförande Pingis

Resultat ifrån julavslutningen kommer inom kort!

Jag vill även passa på att ge beröm till de träningsgrupper som jag har haft på lördagarna under hösten. Ni har haft väldigt bra fokus under träningarna och det märks att ni är intresserade, bra jobbat!
Lördagsträningarna kommer att starta lördag 12/1/2019 igen.

Tills dess får ni hålla utkik efter tider till jullovsträning, eller varför inte dagsläger i Sandsjöfors med vår egna Theodor Fröding som tränare? Anmäl er här:
Ett läger lite längre fram:

God jul!

Rasmus Ekström
Tränare
Nu är det dags att sälja Restaurangchansen
2018-12-05 08:56

Pingissektionen säljer Restaurangchansen för år 2019.

Tidigare år har pingissektionen sålt adventskalendrar för att få in lite extra pengar till klubben. Dessa pengar ska hålla pingisen igång och täcka kostnader för material, bollar med mera .Därför ber vi föräldrar, ungdomar och vuxna medlemmar att göra något extra då och då. Flera medlemmar hjälpte till och och tog inträde vid Hantverksmässan. Tack för er insats, det betyder mycket för vår sektion.

Istället för adventskalendrarna säljer vi sedan några år tillbaka Restaurangchansen. Styrelsen har beslutat att sälja detta med säljstart efter jul och nyårshelgerna.

Detta rabatthäfte finns nu även i form av en App till smartphone och är väl inarbetat så därför är det obligatoriskt att sälja minst 1 häfte/App per medlem. Gärna fler för er som har möjlighet!

Restaurangchansen kostar 260 kr varav sektionen tjänar 130 kr per häfte.

De kommer att börja delas ut efter nyår och då kommer mer info. Du kanske redan nu kan boka upp en köpare för din Restaurangchans? Hör av dig till Claes om du redan nu vet att du kan sälja många häften så gör han en extra reservation.

Tack för att ni ställer upp för pingissektionen.

God Jul och Gott Nytt År.

För pingisstyrelsen

Claes Englund (tel: 0706810597)

Resultat Månadstävling Omg 3
2018-12-04 17:36