Välkommen till KFUM Jönköping
Vi är en förening som tror på de unga och vill ge dem förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet.
Vi är en förening för hela livet och har verksamheter för alla åldrar.
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig sedd, bekräftad och uppmuntrad.

Vill du bli medlem fyll formuläret under respektive idrott.

Varmt välkommen till oss!
Välkommen till Thailandsafton 20/11
2018-11-06 08:49

Nu bjuder vi på en Thailandsafton du kommer att minnas!

Det stöd vi ger våra vänner i Chiang Mai och Chiang Rai är inte bara uppskattat - det är närmast livsviktigt för de verksamheter som där bedrivs bland ungdomarna. Nu ska du få veta hur våra pengar används och vad som händer där inom ramen för KFUM!

En sak kan vi garantera, du kommer att bli både mycket glad och berörd av det som presenteras den här kvällen.

Välkommen till en ny termin med KFUM - Senior
2018-09-20 17:14
Vi träffas som vanligt kl.16.00 på KFUM.

Här följer höstens program:

28 september - Jönköpingsprofilen Henrik Grännö på besök
16 november - Dunkehallaravinens historia. Gerd Forsblad-Krieg berättar.
30 november - Inför Advent. Per Aj Pärsson besöker oss.

Vi påminner också om:
Utförsäljning av konst 6-7 oktober
KFUM´s Basar 26-27 oktober

Vi ses!
Kerstin  Anita  Lennart
Prova på dagen på KFUM gav verkligen Mersmak!
2018-05-17 14:24
Prova på dagen för funktionsnedsatta med familjer blev ett arrangemang i sann KFUM Anda!
Lördag den 5 maj öppnade KFUM Ungdomens hus upp för en prova på dag för funktionsnedsatta med familjer.
Det blev en dag full med olika prova på aktiviteter både inom idrott och kultur.

I KFUM Jönköping är vi glada och tacksamma för att tillsammans med flera andra organisationer få vara med och skapa goda förutsättningar och bästa möjliga tillgänglighet.

Vi ser verkligen fram emot att få fortsätta uppmuntra och skapa bästa möjliga förutsättningar för en meningsfull verksamhet för funktionsnedsatta!

Henrik Lindberg
Föreningschef

Föreningsmöte "KFUM Next"
2018-05-09 07:45
Föreningsmöte tisdag den 29 maj, 18.00-20.00 på KFUM Ungdomens Hus!

Syfte med mötet?
KFUM Jönköping är en förening med stor tillväxt de senaste åren men har samtidigt fortsatt stora ambitioner och drömmar för framtiden. Behovet av meningsfull verksamhet känns större och viktigare än någonsin.

Syftet med denna kvällen är att tillsammans fånga upp nutiden av vår verksamhet, fånga upp vilka behov som ligger ute i föreningens verksamhet nu och in i framtiden.
Vi vill dock inte enbart fastna i detaljbehoven, vi inser ju tillsammans att vi kan bli bättre på många saker :)
Vi vill tillsammans lyfta blicken visionärt in i framtiden inför de kommande 10 åren med föreningen.

Vi behöver dig!
Alla är varmt välkomna! Vi behöver speciellt dig som ser dig själv som en god representant för din del av verksamheten men också har förmågan att vara med och tänka och se hela föreningens helhetsutveckling.

Varmt välkommen!
Inblick från senaste styrelsemötet
2018-05-08 13:38

• KFUM sektionen Studio in motion besökte styrelsemötet och berättade om verksamheten.

• Styrelsen beslutade att sektionsledare i föreningen kallas till ett föreningsmöte den 29 maj angående KFUM Next som fokuserar på föreningens tillväxt och utveckling de kommande 5-10 åren.

• Det inkomna förslaget om att arrangera en Konst Galleri på KFUM Ungdomens hus i höst beviljades och uppskattades av styrelsen.

• Styrelsen beslutade att styrelsemötet den 18/6 förläggs ute på Vidablick för att kunna göra ett studiebesök och få en närmare inblick på verksamheten.

• Det planerade mötet om det kommande internationella arbetet förläggs till i början på höstterminen för att ifrån början inkludera den nya personalen (Jonatan Saldner) som skall jobba med frågan tillsammans med ideella.

Residenset fokus på funktionsnedsatta!
2018-05-02 10:12
KFUM Kultursatsning Residenset arrangerar tillsammans med flera andra föreningar, Studieförbundet Bilda och Jönköpings kommun ett Event för funktionsnedsatta med familjer!
2018-05-02 09:48
Välkommen till familjedag med fokus på funktionsnedsatta!
Lördag den 5 maj mellan 13.00-16.00 presenterar vi stolt en familjedag med fokus på funktionsnedsatta!

Se bifogad affisch ovan för program!
Nyheter från vår verksamhet
Lagsida Herr Senior, 18/11 13:54