SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i KFUM Jönköping
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Jönköping!
Vi är en förening som tror på de unga och vill ge dem bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet. 
Vi är en förening för hela livet och har bred verksamheter för alla åldrar. 
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig sedd, bekräftad och uppmuntrad!

Bli medlem och bli en del av vår verksamhet via formuläret!

Varmt välkommen till oss!
Har du anmält dig till sommaraktiviteter på KFUM?
2021-06-09 13:12

Hej från KFUM, 

 

Sommaren närmar sig med stormsteg och KFUM rustar sig inför en sommar full med aktiviteter! Här kommer ett första utskick med det som ligger närmast. Mer info kommer skickas ut var gäller aktiviteter under vecka 28 och framåt. 

 

Vecka 24 bjuder vi in till spontanidrott för barn mellan 8-12 år på KFUM. Vi kommer nyttja vår stora och lilla sporthall och leda roliga dagsaktiviteter (Fotboll, Volleyboll, Bordtennis, Innebandy och mycket mer. Aktiviteterna genomförs från tisdag till fredag (en på förmiddagen och en på eftermiddagen). Ingen föranmälan krävs, men kan göras om man vill vara säker på en plats. Man kan komma på en aktiviteter eller samtliga under veckan. Mer information får du här: https://jonkoping.kfum.se/2021/06/07/spontanidrott-pa-kfum/ 

 

Vecka 26 arrangeras ett dagläger på Vidablick med inriktning Kultur. Vi ser fram emot en vecka med roliga aktiviteter inom Musik, Hip Hop och Foto varvat med spännande och utmanande aktiviteter såsom höghöjdsbana, kanot, bågskytte, utelek och mycket mer. För anmälan och mer information besök: https://vidablick.org/sommarlager/ 

 

Vecka 28-33 kommer vi att arrangera mycket aktiviteter dagtid på Ungdomens Hus runt utomhusparken. Håll utkik på hemsida för mer information när det närmar sig. Det kommer även finnas möjlighet att hyra kick-bikes, skateboards, skydd/hjälm, utomhusspel och mycket mer, utan kostnad. 

 

Vecka 33 arrangerar föreningen återigen Summercamp med många roliga inriktningar att välja på. Det finns fortfarande platser kvar så passa på att boka in dig redan nu. Mer information och anmälan hittar du här: https://jonkoping.kfum.se/2021/05/04/kfum-summercamp-2021/ 

 

Vi ser fram emot en spännande sommar med mycket rolika aktiviteter på Ungdomens Hus och Vidablick. Besök gärna vår hemsida www.kfum.org för mer information eller kontakta oss på info@kfum.org om du har några frågor. 

 

Med Vänliga Hälsningar,

 

KFUM Jönköping

 

Morsdag.
2021-05-27 08:15

För att visa våran uppskattning till alla mammor så bjuder vi på två veckors träning i KFUM Jönköping Energi gym.

Efter dessa två veckor teckna ett tolv månaders gymkort så bjuder vi på två bonus månader.

För befintlig medlem 1200kr.

Icke medlem 1600kr.

Vill även passa på att påminna om vårat sommar gymkort för 400kr.

 

Mvh

Extra Årsmöte 27/5 - Kallelse & Dagordning
2021-05-12 15:15

Kära KFUM-medlem,

 

Med anledning av beslut taget vid årsmötet mars 2019 avseende att påbörja en försäljningsprocess av Skaftögården kallas härmed till extra årsmöte för beslut om försäljning till föreningen Skaftögårdens Vänner.

 

Beslutet om att inleda en försäljningsprocess grundades i föreningens behov att fokusera resurser till en växande verksamhet på Ungdomens Hus och Vidablick. Därför har, genom LUNDIN Fastighetsbyrå, Göteborg, Skaftögården utannonserats till försäljning med stort intresse och där ett halvdussin spekulanter har varit engagerade i budgivning. En arbetsgrupp bestående av Lars Birging, ordförande KFUM Jönköping, Henrik Holm, Skaftökommitteen samt Ronny Svensson, ordförande Fastighetsbolaget, har under våren varit engagerade i processen. Senaste veckorna har även styrelsen i föreningen haft regelbundna möten i ärendet. Styrelsen har efter övervägande beslutat följande. 

 

”KFUM Jönköping´s styrelse beslutar att rekommendera extra årsmöte att godkänna försäljning av Skaftögården till föreningen Skaftögårdens Vänner utifrån givet bud om 9 mkr samt accepterade villkor vilket även inkluderar tillägg om nyttjande av gården under en övergångsperiod om 1-2 vecka per år under maj alternativt september under en period av sju år utan kostnad.” 

 

Vi konstaterar att Skaftögårdens vänner har formerat en förening med syfte att driva verksamheten vidare i KFUM Jönköpings anda och värderingsgrund samt i enlighet med tanken som fanns när KFUM Jönköping för 57 år sedan fick överta gården.

 

Första lägret genomfördes 1965 och vi ser med tillförsikt att det nu kan fortsätta i Skaftögården vänners regi.

 

Datum: torsdagen den 27 maj

Tid: Mingel och test av teknink 17:45 - Extra Årsmöte öppnas 18:00

Var: Klicka här för att delta i mötet.

Anmälan: https://forms.gle/dhMr8YLVZ9HsMv7S8 (anmäl dig senast den 26 maj)

 

Ärendelista:

 1. Mötets öppnande
 2. Fråga om mötets stadgeenliga utlysande
 3. Fastställande av dagordning
 4. Val av mötesfunktionärer, ordförande, sekreterare samt två protokolljusterare tillika rösträknare
 5. Genomgång av möteshandlingar
 6. Behandling av till det extra årsmötet överlämnade förslag angående försäljning av Skaftögården
 7. Mötet avslutas

Kallelsen kan även läsas här i sin helhet: Kallelse & Dagordning

 

Möteshandlingar (se bifogade utdrag)

 • Sida 1 – Utdrag av föreningens stadgar som avser försäljning av lagfart
 • Sida 2 – Utdrag av styrelseprotokoll Nr. 1903, bilaga #1
 • Sida 3 – Utdrag av Årsmötesprotokoll 2019-03-20

Vi ser fram emot att ses den 27 maj. 

Med Vänliga Hälsningar, 

 

Styrelsen

 

 

Summercamp 2021 - Anmälan är öppen!
2021-05-04 10:55

Summercamp på KFUM är ett dagläger där du varvar din passion med andra spännande aktiviteter. Lägret arrangeras vecka 33 från tisdag till fredag med fyra aktivitetspass per dag + lunch. Förra årets läger blev en succé och många familjer och deltagare har efterfrågat en repris.

 

Utöver roliga aktiviteter och nya vänner vill vi under Summercamp utveckla och träna framtidens ledare. Vi vill skapa ett läger där både våra unga ledare och lägrets deltagare ser vikten av ett värdegrundsbaserat ledarskap där alla deltagare känner sig sedda och bekräftade under hela veckan!

 

Varje deltagare väljer en inriktning i anmälan. Inriktningen kommer att fylla två av fyra pass per dag. Resterande pass kommer att vara andra testa-på aktiviteter som vi hoppas deltagaren tycker är spännande. 

 

Välj en inriktning Testa-på aktiviteter
Bordtennis (2008-2011 & 12 platser) Klättring
Skateboard (2006-2011 & 15 platser) Padel
Innebandy (2008-2009 & 25 platser) Beachvolleyboll
Innebandy (2010-2011 & 25 platser) Skateboard/Kickbike
Dans (2007-2011 & 15 platser) Bordtennis
Tyngdlyftning (2000-2010 & 15 platser) Kulturaktivitet
Musik (2003-2007 & 10 platser)  

 

För anmälan och mer information, besök: www.kfum.org/kfum-summercamp/ 

 

Frågor: info@kfum.org

 

Med Vänliga Hälsningar - Kansliet

Passa på - 3 dagar kvar!
2021-04-29 15:16

Kära KFUM medlem,

 

För ett antal veckor sedan skickade vi ut information om en bra möjlighet att stötta vår förenings ungdomsverksamhet genom att köpa GUTZ produkter (underkläder, strumpor, underställ, träningskläder...). Det är nu bara några dagar kvar så passa på att göra ditt inköp idag!

 

För varje paket som våra medlemmar köper / säljer får föreningen 60kr. Om du vill stötta en aktiv deltagare i föreningen kan du även skicka ditt orderkvitto till info@kfum.org med namnet på medlemmen så får den ett presentkort på 25kr/paket att köpa KFUMs profilkläder för i höst. 

 

Det är enkelt att beställa idag via vår web-butik HÄR! Varorna skickas direkt hem till närmsta ombud med fri frakt vid köp av 3+paket. 

Under hösten sålde flera av våra ungdomslag dessa produkter och många har kommenterat att produkterna håller hög kvalité och att man absolut kan tänka sig att köpa dessa igen.  

 

Många har redan beställt och vi hoppas att du också tar tillfället i akt och köper de varor som behöver kompletteras till din garderob från vår webbutik. Varje sålt paket betyder mycket för föreningen och vi hoppas att många av våra medlemmar har möjlighet att delta. 

 

Har du frågor kan du alltid höra av dig till info@kfum.org.

 

Tack för ditt stöd!

Föreningsinformation - Tack för ditt stöd!
2021-04-06 12:39

Kära KFUM medlem,

 

Här kommer en spännande möjlighet att stötta KFUMs verksamhet genom ett nytt samarbete med klädföretaget GUTZ. Passa på att köpa kläder av hög kvalité inför våren/sommaren där varje köpt paket stöttar föreningens verksamhet.  Det finns ett stort utbud av artiklar och du kan bläddra igenom hela utbudet i vårens katalog innan du lägger en beställning i vår webbutik (se nedan). 

 

Så funkar det: 

 1. Besök KFUM Jönköpings webbutik (öppen april ut) hos GUTZ och beställ hem de varor du önskar köpa. De beställningar som görs via webbutiken skickas hem direkt till dig (eller ditt närmaste postombud)
 2. Varje paket kostar 200kr och 60kr går till föreningens barn och ungdomsverksamhet (fri frakt vid köp av 3 eller fler paket)
 3. Skicka vidare länken till familj, vänner, bekanta och dela sociala medier för att så många som möjligt kan vara med och stötta KFUMs verksamhet.

Länkar:

Under hösten sålde flera av våra ungdomslag dessa produkter och många har kommenterat att produkterna håller hög kvalité och att man absolut kan tänka sig att köpa dessa igen.  

 

Vi hoppas att du tar tillfället i akt och beställer upp de varor som kanske ändå behöver kompletteras till din garderob från vår webbutik. Varje sålt paket betyder mycket för föreningen och vi hoppas att många av våra medlemmar har möjlighet att delta. 

 

Har du frågor kan du alltid höra av dig till info@kfum.org.

 

Tack för ditt stöd!

Årsmötesanmälan och Årsmöteshandlingar
2021-03-10 11:33

Hej kära KFUM medlem!

 

Snart är det dags för föreningens årsmöte. Vi uppmuntrar dig att vara med. Gå in och anmäl dig nedan, hitta årsberättelsen, ekonomiredovisning och budgeten. 

ANMÄLAN


Anmäl dig via länken: KFUM Jönköping Årsmöte - 10/3-2021 (google.com)

 

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR
I följande länk kan du ladda ner årsberättelsen inklusive ekonomiredovisning och budget.  

 

https://kfumjonkoping.sportadmin.se/docs/604/13333/KFUM_arsberattelse_2020.pdf

 

Varmt välkommen! 

Tack & påminnelse till alla ledare!
2021-02-02 16:48

TACK!!
Vi från KFUM vill tacka er ledare som har betytt så mycket under detta minst sagt annorlunda och  utmanande år. I tider av sämre och svårare omständigheter är det så betydelsefullt att se er ledare som står trygga och fungerar som ”bärande väggar” för hela verksamheten och alla våra medlemmar.

Vi är så stolta för att all denna verksamhet bärs upp genom alla er ideella ledare på ett otroligt kvalitativt och bra sätt. Tack för att du är med och ger av din tid och ger ett mycket betydelsefullt ledarskap genom dina talanger och gåvor!

Vi ser fram emot nästa år då vår verksamhet kommer vara viktigare än någonsin! Vi är fulla av inspiration och motivation för att erbjuda en betydelsefull och trygg verksamhet som är bättre än någonsin på KFUM!


Vi beslutade innan jul att uppmuntra och ge alla våra ledare en liten gåva som tack för att ni finns, ställer upp och är så betydelsefulla för tusentals ungdomar som kommer i kontakt med vår verksamhet!
I samband med jul och nyår tvingades vi ju att stänga ner KFUM & verksamheten helt och hållet så många av er ledare har inte haft möjligheten att komma förbi och ta emot den fina KFUM Muggen! :) 


KOM OCH TA EMOT DIN GÅVA! 
Du som är ledare på KFUM är Välkommen att hämta din gåva i receptionen på KFUM Ungdomens Hus!


Henrik Lindberg, Föreningschef KFUM Jönköping 

Styrelsen informerar
2021-02-02 16:45

KFUM Styrelsen möts varje månad eller ibland oftare vid behov.
Här kommer en kort rapport från det senaste mötet.

 • Trots tuff period 2020 är prognosen att föreningen landar i ett positivt ekonomiskt resultat för helåret.

 • Vi jobbar med höstupptakten i en ny form och lite nytt innehåll.

 • Mäklarfirman Lundin Fastigheter har nu fått försäljningsuppdraget för Skaftögården.

 • Styrelsen fick en inspirerande rapport från Vidablicks kommitté med renoveringar, lansering av spårcentral och mycket annat kul som är på gång.

 • Vi påminner om föreningens årsmöte som är planerat den 17/3 på KFUM Ungdomens Hus.

Anmälan: Sommarläger & Dansgrupper
2021-02-02 09:49
Nedan följer information om hur du anmäler dig till sommarens lägerveckor på Vidablick samt vårens dansgrupper på Ungdomens Hus. 

Studio In Motion:
Nu är anmälan till KFUM och Studieförbundet Bildas dansstudio "Studio In Motion" öppen. Under våren (med start vecka 8) planerar vi att erbjuda 23 grupper för olika åldrar och förkunskaper. Här hittar du vårens schema.

För anmälan och mer information klicka HÄR!  

Sommarkollo 2021:
Den 8:e februari kl 12:00 öppnar vi upp för årets lägerbokningar. Vi hoppas du är sugen på att komma till oss i sommar!! Vi hoppas innerligt att det, likt förra året, går att genomföra trygga och säkra läger. 

För mer information om respektive läger och anmälan (8 feb kl 12:00) se denna sida

Kontakta gärna oss på info@kfum.org eller 036-10 05 35 om du har du frågor om anmälan eller verksamheterna! 

Vi jobbar hårt för att kunna bedriva barn och ungdomsverksamheter i linje med gällande rekommendationer och information angående verksamheterna du deltar i skickas ut löpande. 

Med Vänliga hälsningar, 
Personalen på KFUM

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Klubbsida Bordtennis, 25/05 19:32 
Klubbsida Volleyboll, 03/05 22:21 
KFUM Bankeryd, 21/04 20:39 
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer