SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i KFUM Jönköping
BLI MEDLEM
Välkommen till KFUM Jönköping!
Vi är en förening som tror på de unga och vill ge dem bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet. 
Vi är en förening för hela livet och har bred verksamheter för alla åldrar. 
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig sedd, bekräftad och uppmuntrad!

Bli medlem och bli en del av vår verksamhet via formuläret!

Varmt välkommen till oss!
Summercamp 2021 - Anmälan är öppen!
2021-05-04 10:55

Summercamp på KFUM är ett dagläger där du varvar din passion med andra spännande aktiviteter. Lägret arrangeras vecka 33 från tisdag till fredag med fyra aktivitetspass per dag + lunch. Förra årets läger blev en succé och många familjer och deltagare har efterfrågat en repris.

 

Utöver roliga aktiviteter och nya vänner vill vi under Summercamp utveckla och träna framtidens ledare. Vi vill skapa ett läger där både våra unga ledare och lägrets deltagare ser vikten av ett värdegrundsbaserat ledarskap där alla deltagare känner sig sedda och bekräftade under hela veckan!

 

Varje deltagare väljer en inriktning i anmälan. Inriktningen kommer att fylla två av fyra pass per dag. Resterande pass kommer att vara andra testa-på aktiviteter som vi hoppas deltagaren tycker är spännande. 

 

Välj en inriktning Testa-på aktiviteter
Bordtennis (2008-2011 & 12 platser) Klättring
Skateboard (2006-2011 & 15 platser) Padel
Innebandy (2008-2009 & 25 platser) Beachvolleyboll
Innebandy (2010-2011 & 25 platser) Skateboard/Kickbike
Dans (2007-2011 & 15 platser) Bordtennis
Tyngdlyftning (2000-2010 & 15 platser) Kulturaktivitet
Musik (2003-2007 & 10 platser)  

 

För anmälan och mer information, besök: www.kfum.org/kfum-summercamp/ 

 

Frågor: info@kfum.org

 

Med Vänliga Hälsningar - Kansliet

Passa på - 3 dagar kvar!
2021-04-29 15:16

Kära KFUM medlem,

 

För ett antal veckor sedan skickade vi ut information om en bra möjlighet att stötta vår förenings ungdomsverksamhet genom att köpa GUTZ produkter (underkläder, strumpor, underställ, träningskläder...). Det är nu bara några dagar kvar så passa på att göra ditt inköp idag!

 

För varje paket som våra medlemmar köper / säljer får föreningen 60kr. Om du vill stötta en aktiv deltagare i föreningen kan du även skicka ditt orderkvitto till info@kfum.org med namnet på medlemmen så får den ett presentkort på 25kr/paket att köpa KFUMs profilkläder för i höst. 

 

Det är enkelt att beställa idag via vår web-butik HÄR! Varorna skickas direkt hem till närmsta ombud med fri frakt vid köp av 3+paket. 

Under hösten sålde flera av våra ungdomslag dessa produkter och många har kommenterat att produkterna håller hög kvalité och att man absolut kan tänka sig att köpa dessa igen.  

 

Många har redan beställt och vi hoppas att du också tar tillfället i akt och köper de varor som behöver kompletteras till din garderob från vår webbutik. Varje sålt paket betyder mycket för föreningen och vi hoppas att många av våra medlemmar har möjlighet att delta. 

 

Har du frågor kan du alltid höra av dig till info@kfum.org.

 

Tack för ditt stöd!

Föreningsinformation - Tack för ditt stöd!
2021-04-06 12:39

Kära KFUM medlem,

 

Här kommer en spännande möjlighet att stötta KFUMs verksamhet genom ett nytt samarbete med klädföretaget GUTZ. Passa på att köpa kläder av hög kvalité inför våren/sommaren där varje köpt paket stöttar föreningens verksamhet.  Det finns ett stort utbud av artiklar och du kan bläddra igenom hela utbudet i vårens katalog innan du lägger en beställning i vår webbutik (se nedan). 

 

Så funkar det: 

 1. Besök KFUM Jönköpings webbutik (öppen april ut) hos GUTZ och beställ hem de varor du önskar köpa. De beställningar som görs via webbutiken skickas hem direkt till dig (eller ditt närmaste postombud)
 2. Varje paket kostar 200kr och 60kr går till föreningens barn och ungdomsverksamhet (fri frakt vid köp av 3 eller fler paket)
 3. Skicka vidare länken till familj, vänner, bekanta och dela sociala medier för att så många som möjligt kan vara med och stötta KFUMs verksamhet.

Länkar:

Under hösten sålde flera av våra ungdomslag dessa produkter och många har kommenterat att produkterna håller hög kvalité och att man absolut kan tänka sig att köpa dessa igen.  

 

Vi hoppas att du tar tillfället i akt och beställer upp de varor som kanske ändå behöver kompletteras till din garderob från vår webbutik. Varje sålt paket betyder mycket för föreningen och vi hoppas att många av våra medlemmar har möjlighet att delta. 

 

Har du frågor kan du alltid höra av dig till info@kfum.org.

 

Tack för ditt stöd!

Årsmötesanmälan och Årsmöteshandlingar
2021-03-10 11:33

Hej kära KFUM medlem!

 

Snart är det dags för föreningens årsmöte. Vi uppmuntrar dig att vara med. Gå in och anmäl dig nedan, hitta årsberättelsen, ekonomiredovisning och budgeten. 

ANMÄLAN


Anmäl dig via länken: KFUM Jönköping Årsmöte - 10/3-2021 (google.com)

 

 

ÅRSMÖTESHANDLINGAR
I följande länk kan du ladda ner årsberättelsen inklusive ekonomiredovisning och budget.  

 

https://kfumjonkoping.sportadmin.se/docs/604/13333/KFUM_arsberattelse_2020.pdf

 

Varmt välkommen! 

Tack & påminnelse till alla ledare!
2021-02-02 16:48

TACK!!
Vi från KFUM vill tacka er ledare som har betytt så mycket under detta minst sagt annorlunda och  utmanande år. I tider av sämre och svårare omständigheter är det så betydelsefullt att se er ledare som står trygga och fungerar som ”bärande väggar” för hela verksamheten och alla våra medlemmar.

Vi är så stolta för att all denna verksamhet bärs upp genom alla er ideella ledare på ett otroligt kvalitativt och bra sätt. Tack för att du är med och ger av din tid och ger ett mycket betydelsefullt ledarskap genom dina talanger och gåvor!

Vi ser fram emot nästa år då vår verksamhet kommer vara viktigare än någonsin! Vi är fulla av inspiration och motivation för att erbjuda en betydelsefull och trygg verksamhet som är bättre än någonsin på KFUM!


Vi beslutade innan jul att uppmuntra och ge alla våra ledare en liten gåva som tack för att ni finns, ställer upp och är så betydelsefulla för tusentals ungdomar som kommer i kontakt med vår verksamhet!
I samband med jul och nyår tvingades vi ju att stänga ner KFUM & verksamheten helt och hållet så många av er ledare har inte haft möjligheten att komma förbi och ta emot den fina KFUM Muggen! :) 


KOM OCH TA EMOT DIN GÅVA! 
Du som är ledare på KFUM är Välkommen att hämta din gåva i receptionen på KFUM Ungdomens Hus!


Henrik Lindberg, Föreningschef KFUM Jönköping 

Styrelsen informerar
2021-02-02 16:45

KFUM Styrelsen möts varje månad eller ibland oftare vid behov.
Här kommer en kort rapport från det senaste mötet.

 • Trots tuff period 2020 är prognosen att föreningen landar i ett positivt ekonomiskt resultat för helåret.

 • Vi jobbar med höstupptakten i en ny form och lite nytt innehåll.

 • Mäklarfirman Lundin Fastigheter har nu fått försäljningsuppdraget för Skaftögården.

 • Styrelsen fick en inspirerande rapport från Vidablicks kommitté med renoveringar, lansering av spårcentral och mycket annat kul som är på gång.

 • Vi påminner om föreningens årsmöte som är planerat den 17/3 på KFUM Ungdomens Hus.

Anmälan: Sommarläger & Dansgrupper
2021-02-02 09:49
Nedan följer information om hur du anmäler dig till sommarens lägerveckor på Vidablick samt vårens dansgrupper på Ungdomens Hus. 

Studio In Motion:
Nu är anmälan till KFUM och Studieförbundet Bildas dansstudio "Studio In Motion" öppen. Under våren (med start vecka 8) planerar vi att erbjuda 23 grupper för olika åldrar och förkunskaper. Här hittar du vårens schema.

För anmälan och mer information klicka HÄR!  

Sommarkollo 2021:
Den 8:e februari kl 12:00 öppnar vi upp för årets lägerbokningar. Vi hoppas du är sugen på att komma till oss i sommar!! Vi hoppas innerligt att det, likt förra året, går att genomföra trygga och säkra läger. 

För mer information om respektive läger och anmälan (8 feb kl 12:00) se denna sida

Kontakta gärna oss på info@kfum.org eller 036-10 05 35 om du har du frågor om anmälan eller verksamheterna! 

Vi jobbar hårt för att kunna bedriva barn och ungdomsverksamheter i linje med gällande rekommendationer och information angående verksamheterna du deltar i skickas ut löpande. 

Med Vänliga hälsningar, 
Personalen på KFUM

Barn och Ungdomsverksamhet på KFUM från 6 februari
2021-01-21 15:19

Idag har vi tagit beslut att från och med måndagen den 6 februari  öppna träningsverksamhet på Ungdomens Hus för barn och ungdomsgrupper födda 2002 och yngre. Vi ser mycket positivt på att Regeringen och Folkhälsomyndigheten prioriterar vår viktiga kultur och idrottsverksamhet och ger grönt ljus att starta upp. Givetvis kommer föreningen göra vårt yttersta för att fortsätta bedriva en trygg och säker träningsmiljö i enlighet med de restriktioner som finns och nedan följer de förutsättningar som gäller.

 

Generella restriktioner för KFUM Ungdomens Hus tillsvidare från 6 februari:

 • Gruppaktiviteter på KFUM är fortsatt pausade för åldrarna 2001 och äldre.
 • Samtliga tränande skall byta om och duscha hemma.
 • Föräldrar, besökare och publik får inte vistas på KFUM.
 • Kom direkt innan startad verksamhet och lämna direkt efter.
 • Invänta tidigare aktivitets avslut innan du går in i verksamhetslokalen.
 • Följ de restriktioner uppsatta på KFUM som visar hur du får röra dig i lokalerna samt maxantalet deltagare per verksamhetslokal.

Vad betyder detta för specifikt för din verksamhet?

Innebandy:

 • Träningar för ungdomslagen fortsätter enligt schemat och restriktionerna ovan för aktiva födda 2002 och yngre (om inte annat kommuniceras från respektive lags ledare).
 • Inomhusträningar för födda 2001 eller äldre är fortsatt pausade tillsvidare i väntan på nya besked.
 • Tränande lag går ut ur Sporthallen via omklädningsrummen efter avslutad träning.
 • Inväntande lag går in i sporthallen via långsidan.
 • KFUM väntar fortfarande på besked om matcher och tävlingar som fortsatt är pausade.

Volleyboll:

 • Träningar för ungdomslagen fortsätter enligt schemat och restriktionerna ovan för aktiva födda 2002 och yngre (om inte annat kommuniceras från respektive lags ledare).
 • Inomhusträningar för födda 2001 eller äldre är fortsatt pausade tillsvidare i väntan på nya besked.
 • Tränande lag går ut ur Sporthallen via omklädningsrummen efter avslutad träning.
 • Inväntande lag går in i sporthallen via långsidan.
 • KFUM väntar fortfarande på besked om matcher och tävlingar som fortsatt är pausade.

Bordtennis:

 • Träningar för ungdomsgrupperna 2002 och yngre fortsätter enligt schemat och restriktionerna ovan (om inte annat kommuniceras från respektive lags ledare).
 • Vi uppmanar ledare för respektive grupp att bekräfta startdatum och tid med dina klättrare.
 • Inomhusträningar för seniorer (födda 2001 och äldre) är fortsatt pausade tillsvidare i väntan på nya besked.
 • Maxantal aktiva i Lilla Sporthallen är satt till 12 personer. OBS: Inga föräldrar i lokalen.
 • KFUM väntar fortfarande på besked om matcher och tävlingar som fortsatt är pausade.

 

Barngymnastiken:

 • Träningarna fortsätter enligt schemat och restriktionerna ovan (om inte annat kommuniceras från respektive grupps ledare).
 • Vi uppmanar ledare för respektive grupp att bekräfta startdatum och tid med dina klättrare.
 • Föräldrar måste lämna och hämta barnen utanför Ungdomens Hus.
 • Efter avslutad träning lämnar man Sporthallen genom omklädningsrummen. 


Klättring:

 • Träningarna fortsätter enligt schemat och restriktionerna ovan (om inte annat kommuniceras från respektive grupps ledare).
 • Vi uppmanar ledare för respektive grupp att bekräfta startdatum och tid med dina klättrare.
 • Föräldrar måste lämna och hämta barnen utanför Ungdomens Hus.

Dans - Studio In Motion:

 • Anmälan till vårterminen väntas öppna nästa vecka med förväntad terminsstart vecka 8. 
 • Anmälan kommer att öppnas för alla åldrar (det är fortsatt lite osäkert om dansgrupper med deltagare födda 2001 eller äldre kan börja vecka 8 men vi informerar löpande).

Skatehallen:

 • Skatehallen öppnas endast för åkare födda 2002 och yngre mellan 15:00-20:30 på vardagar samt 11:00-17:00 på helger.
 • För att minimera trängsel kommer hallen endast öppnas för deltagare med aktiva årskort (medlemmar). Samt schemalägga separata tider för Skateboards och Kickbikes enligt följande:
  • Måndagar: Kickbikes/BMX
  • Tisdagar: Skateboards
  • Onsdagar: Kickbikes/BMX
  • Torsdagar:
   • 15:00-17:00: Kickbikes/BMX
   • 17:00-19:00: Skateskola (info kommer från era ledare)
   • 19:00-20:30: Skateboards
  • Fredagar: Skateboards
  • Lördagar: Kickbikes/BMX
  • Söndagar: Skateboards

 • Maxantalet åkare i hallen är satt till 20 personer.

Residenset:

 • Residensets öppna verksamhet öppnar för deltagare födda 2002 och yngre.
 • Skateskola och Rapskola återupptas för deltagare födda 2002 och yngre men mer information skickas ut från respektive ledare.
 • Residensets verksamhetslokaler har ett bestämt maxantal – se information på plats.
 • Öppettider: Måndagar, Onsdagar och Torsdagar mellan 14:00-18:00. 


KFUM Gym:

 • Gymmet är öppet för individuellt tränande med aktivt medlemskap
 • Seniorträning och andra gruppaktiviteter är fortsatt pausade i gymmet.
 • Maxantalet tränande på gymmet är satt till 15 personer.
 • Möjlighet finns för den som önskar att frysa sitt gymkort (kontakta info@kfum.org).

Som tidigare ber vi samtliga medlemmar att visa hänsyn till varandra och genom att hålla avstånd, följa restriktioner och bara delta i aktiviteter på KFUM när du är helt frisk. Liksom tidigare kan det ske snabba ändringar och vi följer utvecklingen noga samt utvärderar verksamheten löpande för att skapa en trygg miljö. Återigen, riktlinjerna som beskrivits här gäller från den 6 februari.


Ta hand om varandra och kontakta oss gärna på info@kfum.org om ni har några frågor. 

Fortsatt pausad verksamhet på KFUM
2021-01-14 17:00

KFUM har i veckan beslutat att fortsatt hålla KFUM Ungdomens Hus stängt till och med den 24 januari. Det är givetvis ett mycket tråkigt besked för oss att förmedla men i samråd med kunniga personer inom smittskyddsläget i vår region tror vi ändå beslutet är det rätta. Detta innebär liksom förra veckan att all verksamhet på Ungdomens Hus är pausad och stängd. Kommunikation om kommande veckor skickas ut via mejl och publiceras på vår hemsida.

 

Vi kommer under nästa vecka göra upp en plan för öppnad verksamhet från den 25 januari. Efter en hel höst med olika restriktioner och begränsningar i verksamheten så vet vi att föreningens ideella ledare och aktiva kommer göra sitt yttersta för att även fortsättningsvis bedriva en säker träningsverksamhet på KFUM, under förutsättningen att situationen tillåter. Detaljer för hur detta kommer ske kommuniceras ut i respektive träningsgrupper och till ansvariga ledare under nästa vecka. Vi ser verkligen fram emot att öppna verksamheten och se er alla igen!

 

Med Vänliga Hälsningar,

 

Henrik Lindberg, Föreningschef 

KFUM stänger Ungdomens Hus till och med söndag den 17 januari med anledning av Covid-19.
2021-01-07 12:17

KFUM fortsätter hålla Ungdomens Hus helt stängt fram till och med söndag den 17 januari med anledning av Covid-19.

KFUM vill bidra till att förhindra en eventuellt ökad smittspridning som nu kan komma att uppstå efter alla Jul & Nyårsfiranden. 

Nu kommer vi följa effekten av skolornas uppstart och verkligen hoppas på det bästa framöver.  

På KFUM har vi hela höstterminen haft en god kontroll och försökt driva en så trygg verksamhet som möjligt. Vi har haft tydliga restriktioner i lokalerna. Vår personal och våra ideella ledare har varit noggranna och gjort ett strålande jobb för att hålla igång verksamheten men att samtidigt hindra smittspridningen.
  
Nu känner vi däremot att det är viktigt att vi bidrar ännu mer genom att hålla fortsatt helt stängt fram till den 17 januari för att sedan utvärdera läget.


Inom KFUM rörelsen brukar man ofta uppmuntra varandra genom orden Framåt och Uppåt :)  
Det har kommit att bli ord som verkligen symboliserar KFUM rörelsen mycket väl!

Låt mig uppmuntra dig och mig till att verkligen se fram emot och hoppas på att 2021 skall få bli ett riktigt bra år!  


Allt Gott!

Henrik Lindberg
Föreningschef, KFUM Jönköping    

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
Klubbsida Volleyboll, 03/05 22:21 
KFUM Bankeryd, 21/04 20:39 
Klubbsida Bordtennis, 21/04 10:17 
Skateboard, 17/04 15:17 
Lagsida P09, 07/04 18:36 
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer