INFO AVGIFTER INOM KFUM

Betalas av alla och avser alltid innevarande kalenderår.
Fakturering en gång per år i januari eller när du börjar i vår verksamhet

• Barn/Ungdom 0-20 år: 175 kronor
  • Senior 21 och äldre: 400 kronor
Aktivitetsavgift
  Säsongsavgift (HT/VT) Terminsavgift (HT eller VT)
 Barn 0-10 år 800 kr 400 kr
 Ungdom 11-20 år 900 kr 450 kr
 Senior 21 år och äldre 1 100 kr 550 kr

* Utöver ovanstående avgifter så tar betalservicen vi använder en transaktionsavgift på mellan 9 kr – 59 kr beroende på transaktionens storlek.
** Du kan även vara medlem i föreningen utan att delta i någon aktivitet. Som stödmedlem betalar du endast medlemsavgift. Fyll i så fall i detta formulär.

Andra avgifter
  • Utöver aktivitetsavgiften så kostar varje dansklass 300kr
  • Lägeravgifter och cuper/tävlingar debiteras manuellt efter anmälan

KFUM Jönköping Energigym

Debiteras direkt efter anmälan enligt vald tid på gymkort. Du köper ditt gymkort på denna sida och här kan du även läsa mer om vårt gym!

Övrigt

Vi hoppas att ni som är medlemmar i vår verksamhet har förståelse och tålamod för att det kan bli eventuella fel i hanteringen, vi hoppas och tror att vi skall bli bättre i framtiden.

Vårt mål är att lyckas med att vara tydliga med våra avgifter trots att vi har många väldigt olika grupper!

Har ni frågor eller anmärkningar på någon faktura så ring gärna till vårt kansli 036-10 05 35

Vi tar alltid tacksamt emot er respons om förbättring!

Vi är en, ej momspliktig, ideell förening och du kan därför inte dra av moms från våra priser.
Observera att våra aktivitetsavgifter för alla våra idrotter också är giltiga för friskvårdsbidrag. Lämna kvitto på din betalning till din arbetsgivare.

Henrik Lindberg
Föreningschef KFUM Jönköping