Hovslättscupen
Dags för den femte upplagan av Hovslätt Cup, senast deltog 72 lag med nästan 900 spelare. Vi har 4 hallar under samma tak i Jönköpings idrottshus (B, C, D & E-hallen) och i år så kommer vi även använda oss av Norrahammars sportcenter. Cupen spelas 1 och 2 april kl. 09:00-17:00. Cupen är sanktionerad av SMIBF.

Dessa klasser finns, P06, P07, P08, P09, P10, F06/07. Antal lag per klass är varierande och vi förbehåller oss rätten att slå ihop klasser (vid för få anmälda lag). Detta för att göra en så bra cup som möjligt. Alla klasser spelas klart på samma dag.

Speldagar: Lördag 1 april (P07, P09, P10 och och Söndag 2 april (P06, P08 och F06/07)

Speltid: Cupen garanterar många matcher.
Klass P06, P07, F06/07 , 2 x 14 min, på stor plan med 5 utespelare och målvakt, minst 5 matcher.
Klass P08, P09 och P10 , 1 x 16 min. på mindre plan (ca 12 x 22 m alt. Ca 26 x 13m) med 4 utespelare och målvakt, minst 6 matcher.
”Flygande byten” i alla klasser, samt ingen stopp av matchklockan.
Stora mål i klasserna P06, P07 och F06/07. Små mål i klasserna P08, P09, P10.

Spelaravgift: 180 kr per spelare (minst 10 spelare/lag), sätts in på vårt plusgirokonto 400 83 34-7 senast 24/2, ange förening, klass & Hovslätt cup (betala in alla spelare på en gång). Det ingår en cup t-shirt till alla spelare. (Alltså ingen lagavgift.)

Anmälan: Skickas till hovslattcup@gmail.com senast 24/2, är inte betalning gjord då kommer lag som står på kö erbjudas ev. plats. Ange vilken klubb, tröjfärg, vilken klass, kontaktperson, mejladress, telefonnummer (dag/kväll), antalet spelare och deras storlek på t-shirt 120, 140, 160, S och M (väljer ni mellan två storlekar, ta då den större. Vet ni inte antalet spelare vid anmälan kan ni återkomma med detta, dock senast 24/2, då betalningen ska vara gjord). Datum då anmälan är gjord gäller. Om betalning inte kommer in i tid, får lag på reservplats plats i cupen enligt turlista.

Spelschemat skickas ut (mejl) samt publiceras på hemsidan 5/3.

Inga tabeller/resultat kommer att publiceras enligt SMIBF direktiv.
Alla matcher kommer dömas av utbildade föreningsdomare från Hovslätt.
På plats i idrottshuset kommer Intersport ha försäljning av klubbor, kläder m.m. till riktigt bra priser. Möjlighet att trycka namn och nummer på er Hovslätt Cup t-shirt kommer att finnas. Det finns även kiosk som säljer grillat m.m.
Mer information finns på vår hemsida www.laget.se/hovslattcupinnebandy där även denna inbjudan finns.