Bordtennis i Bankeryd

Nystart för pingisen i Bankeryd
2020-02-07 08:37
Från vårterminen 2020 gör vi en nysatsning på KFUM Bankeryd med målsättning att engagera fler ungdomar i vårt närområde. Just nu har vi ett 40-tal ungdomar som tränar hos oss.

Det finns en lång tradition med bordtennis i Bankeryd. Redan på 1980-talet startade KFUM Jönköping pingisträning på Vidablick. Under åren har många ungdomar och även vuxna varit engagerade i verksamheten. KFUM Bankeryd var under flera år med i seriespel som farmarklubb till KFUM Jönköping.

För några år sen slutade tyvärr många spelare och ledare vilket gjorde att verksamheten i Bankeryd somnade in. Men nu gör vi en rejäl nysatsning med många nya medlemmar som är aktiva i vår förening. Tillsammans med KFUM Jönköping får vi bra möjligheter att utvecklas ännu mer.

Den här hemsidan är nystartad och kommer att fyllas på med mer information under våren. Vi har flera spännande projekt på gång.

Håll utkik här för senaste nytt om pingisen i KFUM Bankeryd!