Olliewood Indoor Skatepark

NYHETER FRÅN TJEJSKATE!
2021-04-17 15:17

TJEJSKATE

Vi har öppnat anmälningsformulär!

Vi är otroligt glada över att se att engagemanget för vår tjejskate går upp igen trots att pandemin kvarstår. Nu har vi även återgått till ordinarieschema vilket innebär att vi har skate både tisdagar och söndagar klockan 17.00-19.00.

Vi saknar alla er födda tidigare än 2002 och hoppas att vi inom kort kan öppna upp för er också. Nu när vi går mot varmare tider kan vi börja planera för sessions utomhus där äldre får chans att göra comeback.

Tjejskate på KFUM har tagit form på olika sätt genom åren men vi är nu här för att stanna.

Vårt mål är att kvinnor och HBTQ-personer ska känna sig trygga och våga ta steget in i denna mansdominerade sport. Vi vill inspireras, utvecklas av varandra och tillsammans ta det till nästa nivå. Vårt ansvar är att bygga upp gemenskapen, tryggheten och normalisera mångfald inom kulturen.

Vi vill att varje individ ska känna sig bekväm i att besöka nya parker och skejta även utanför våra schemalagda tider.

För att visa tydlighet har vi nu öppnat ett anmälningsformulär där gamla som nya deltagare behöver gå in och anmäla sig. Vår verksamhet fortsätter att vara gratis och är öppen för dig att komma precis när och hur du vill. Att redovisa närvaro och antal medlemmar bidrar till att Sveriges Skateboardförbund får upp ögonen för att vi är aktiva här i Jönköping.

Detta öppnar dörrarna för oss att söka bidrag till att genomföra dagsutflykter, events och gynnar oss till att knyta kontakter med andra verksamheter runt om i Sverige som är lik vår.

Vi får också en budget för att köpa in nytt material så som brädor och skydd.

Gå in och anmäl dig HÄR

Klicka på: Actionhallen --> Tjejskate -->

Skriv in din e-mail i vänstra hörnet ovanför ”1. Reservera plats” och följ de fyra stegen.

Glöm inte att följa oss på Instagram där vi finns under namnet @tjejskatejonkoping!

Med vänliga hälsningar,

Josefin, Negin och Anna