KFUM Herrar klara för Div 2!
2019-03-18 11:38
KFUM Herrlag klara för Div 2!
Vi har glädjen att meddela att vårt Herrlag vann helgens kval och är nu därmed klara för DIv 2 till nästa säsong! Vi säger ett stort grattis från hela föreningen till hela laget som har gjort en riktigt fin säsong!

Killarna inledde kvalet på hemmaplan och inramningen var fantastisk med fullsatta läktare på KFUM Ungdomens Hus!
Gransholms IF bjöd på bra motstånd med framför allt en grymt bra målvakt i bortalaget och kunde vinna mot KFUM på bortaplan med 3-5.

På söndagen stod sedan våra killar för en mycket stabil och väl genomförd match på bortaplan och kunde vinna med 1-5 och är därmed klara för Div 2 nästa säsong!