Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till Skaftögården
Detta smultronställe hittar du i hjärtat av Bohuslän. Gården ligger vackert belägen och har utsikt över Gullmarsfjorden.
I anslutning till gården finns en volleybollplan, fotbollsplan, pingislokal samt en egen tillhörande liten ö för sol och bad. Du har även tillgång till kanoter. Skaftögården har något att erbjuda för alla. Välkommen!

Uthyrning
Det finns många anledningar att hyra Skaftögården. Exempelvis är gården perfekt för festliga evenemang. För ett bra pris kan gården hyras både privat och av företag. På Skaftögården finns 50 bäddar och 13 rum. Hör av dig till oss för att få veta mer!

Utforska omgivningarna
På Skaftö finns mängder av aktiviteter att sysselsätta sig med. Fiskesamhällena Grundsund och Fiskebäckskil är belägna på Skaftö och är väl värda ett besök. Det finns många fina vandringsleder runtom på ön och Lysekil är bara en båtresa bort.

Läs mer på: http://www.skaftogarden.se
Familjeveckor på Skaftö
2016-04-07 15:21
Nu finns det möjlighet att boka in sig på en familjevecka på vackra Skaftö i sommar v.28, 29 eller 30. Under dessa veckor finns gäster som återkommer år efter år och stormtrivs på denna charmiga ö. I mån av plats går även gården att hyra några dagar under dessa veckor.
Gården ligger vackert belägen och har utsikt över Gullmarsfjorden i Bohuslän. I anslutning till gården finns en volleybollplan, fotbollsplan, pingislokal samt en egen tillhörande liten ö för sol och bad. Du har även tillgång till kanoter. Skaftögården har något att erbjuda för alla. Välkommen!

Utöver dessa tre veckor går även Skaftögården att hyra privat. Exempelvis är gården perfekt för festliga evenemang. På Skaftögården finns 50 bäddar och 13 rum.

Vänligen kontakta Viktor Ljunggren på 036-372019 alternativt viktor@kfum.org för bokningsförfrågningar och övriga frågor.

Du hittar även mer information på www.skaftogarden.se.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer