Välkommen att spela KidsVolley Jönköping

Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor från ca 6 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och i leken. Spelet har alla de goda ingredienser som finns i volleyboll samtidigt som det är enkelt för att även barn i förskoleålder ska tycka om att spela.

Nivåanpassat spel

Spelet baserar sig på olika nivåer. Level 1-3 i kidsvolley, level 4-7 i fyrmanna. Det är barnets kunskaper mer än ålder som styr vilken level man spelar. I början spelar barnen på level 1, och kan sedan växla upp till högre nivåer efter en tid när barnet är redo och kan hantera fler moment.

Kidsvolley och fyrmanna handlar om att ha roligt med kompisar och samtidigt lära sig passa, ta emot och använda bollen.

På KFUM träffas vi på torsdagar kl. 17.30-18:30 och spelar KidsVolley. Vi åker också iväg på turneringar i närområdet.
Barn från årskurs F är välkomna att testa världens bästa sport för barn.

Ledare är Viktoria och Peter Björnström och Jonas Nero.

Vi kör inte träning på skollovet v.44 men övriga veckor mellan v.36 (7/9) och v.49 (7/12) ht 2017.
Vi strävar efter att ha hemsidan uppdaterad med cuper och träningar, så ta en titt i kalendern och planera in cuper mm redan nu.

Vill ni veta mer, hör av er till Viktoria,
eller bara kom förbi!
Sön 19/3 10:15