Välkommen att spela U16/U18 på KFUM

U16/U18 är steget efter Fyrmannavolleyboll och är en del av Svensk volleybolls utbud av spelformer.

När man kommer upp i U16/U18 går man mer och mer över på att spela 6-mannavolleyboll och är mer åldersindelat än tidigare levlar då det baserats mer på kunskapsnivå.

U16/U18 är lämpligt från ca 12 år.

På KFUM träffas vi på tisdagar 18:00-19:30, torsdagar 18:30-20:00 och söndagar 17:00-18:30 med start v.36 ht 2017

Vårt mål är att åka på på fyrmannaturneringar i level 6-7 och U16-SM och U18-SM

Ledare är Bosse Almkvist, Johan Junelind, Jonas Nero, Leif Norrby och Patrik Andersson

Vill du veta mer, hör av dig till Patrik Andersson 0768-967712.

eller kom bara förbi under en träning.

KFUM Jönköping vann Fair Play-priset vid Fyrmannafestivalen.
2017-01-06 22:02

Fyrmannafestivalen i Habo 3-4/1:

Efter två dagars spel där KFUM Jönköping hade fem lag med i tre olika klasser (level 4, 5 & 6) kunde vi summera årets fyrmannafestival i Habo. Som vanligt klarade sig våra lag bra och vi hade lag med på prispallen i level 5.

Roligast av allt var dock att våra spelare alltid sköter sig förstklassigt och det gick inte obemärkt förbi från arrangörens sida.

Nedanför kan ni läsa text som är tagen från Habo Wolleys hemsida;

Fair Play-priset till KFUM Jönköping
Efter mycket övervägande fram och tillbaks föll till sist tävlingsledningens beslut att den förening som fick äran att motta Fair Play-priset var KFUM Jönköping. Jönköpingslagen hade turneringen igenom ett mycket gott uppförande och bemötande både inom lagen, mot motståndare och inte minst mot domare. Förutom Fair Play-pokal fick även samtliga lagledare i KFUM Jönköping varsitt ex av Klas Östbergs bok ”Barnidrott – Ingen lek” för att få fortsatt inspiration att bedriva bra verksamhet.

Alla tre KFUM-lag till semifinal i 3-Kungaslaget
2016-10-30 18:55
Nu i helgen spelades 3-Kungaslaget i Kungälv. En stor Volleybollturnering för ungdomslag som vi skickade tre lag till i klassen fyrmanna Level 5.

Efter första dagens gruppspel stod det klart att alla tre KFUM-lag tog sig till A-slutspel och semifinalerna. Hur slutade det då? Jo i finalen på söndagen knep KFUM 3 guldet före Floby och KFUM 1 tog bronset i en hård match mot kompisarna i KFUM 2.

Alla tre KFUM-lag bland de fyra första i resultatlistan alltså. Vilken kanonturnering av våra superduktiga killar och tjejer.