KFUM P09
Vi är ett bra gäng som tränar innebandy i stora hallen på KFUM. Intresserad att vara med? Hör gärna av er till någon tränare, kontaktinfo under "Truppen". Träningstider hittar ni i kalendern.
Poolspel gruppindelning VT-18
2018-01-13 21:58

Datumen för våra poolspel är klara. Vi delar upp killarna i tre grupper och alla kommer få spela två poolspel.

Matchtider ser ni i kalendern.

Kallelse och samlingstid kommer helgen innan match.

Lag Blå                                Lag Vit                               Lag Röd

Dino                                    Edvin                                 Alvin

Dylan                                  Gabriel                               Alex

Elion                                    Kristean                             Alexandar

Elvis                                    Leo                                    Frans

Liam                                    Lionel                                Linus

Melvin R                              Lucas                                 Ludvig

Simon J                               Melvin V                             Oliver

Theo J                                 Noa                                   Oskar

Theo M                                William                              Sigge

Vinos                                                                           Simon G

Ledare                                 Ledare                                Ledare

Daniel                                 Mattias                                David

Thomas                               Lars

Datum                                 Datum                                 Datum

20 jan KFUM                        27 jan Huskvarna                 25 feb Barnarp

25 feb Bankeryd                   3 mars Fagerhult                  11 mars Tenhult

Föräldramöte
2018-01-12 17:35
Vi håller ett kort föräldramöte på onsdagsträningen där vi ger lite information om vårens aktiviteter.
Julavslutningen
2017-12-17 20:32
Julavslutning med föräldramatcher och fika!
Tre tuffa matcher idag på julavslutningen. Tre säkra segrar enligt grabbarna, föräldrarna behöver träna lite till 😀!

Vi önskar alla en god jul och gott nytt år!
Vi ses igen 10 januari för vårsäsongen!

Ledarna
Föräldramatch / julavslutning
2017-12-06 14:29
Sön 17/12 träffas vi på KFUM kl 12:00 (Obs! Tiden) för att ha en julavslutning och spela match mot föräldrarna.
Ta gärna på tomteluvor vid detta tillfälle!

Därefter tar vi julledigt till den 10 januari då vi kör igång vårsäsongen.
Under våren fortsätter poolspelen, men det kommer bli nya laguppdelningar, vi meddelar lagen efter jul.
På långfredagen är det sedan dags för Hovslätts cup i Idrottshuset.

Träningarna nu innan avslutningen kör vi onsdagar och söndag som vanligt, gäller även 13/12.

Inställd träning
2017-11-23 21:26
Nästa onsdag 29/11 är alla ledare på föreläsning/utbildning och därför är träningen inställd.

Träning på söndag som vanligt.

Träningen börjar på söndagar 12:50 och onsdagar 17:35, vi önskar att alla är ombytta och klara till dessa tider.

Lördagen den 2/12 har ett av lagen poolspel på hemmaplan på KFUM. Då behöver vi hjälp av er föräldrar med sekretariat och sargbygge/rivning. Mer info kommer till de som kallas till detta poolspel.

Ledarna

Ravelli
2017-11-13 19:00
Uthämtning av Ravelli på KFUM sker innan träningen på onsdag. Om ni inte kan onsdag lämnar vi ut återstående vid träningen på söndag.

Ändrade poolspelstider
2017-11-05 15:59
Kul poolspel idag i Barnarp. Killarna spelar riktig bra innebandy, kul att se!

Nästa lördag är det tredje gruppen som spelar i Tenhult.
Matchtiderna är ändrade, de som gäller är:

09:30 Huskvarna
10:30 Tenhult
11:30 Fagerhult

Kallelse kommer ikväll.

Påminner samtidigt om att registrera allt i Ravelli idag! Sen stänger möjligheten att registrera. Minst 3 paket per spelare, gärna fler!
Ravelli
2017-10-24 08:41

Hoppas försäljningen av Ravelli går bra. En del av er har registrerat er som säljare på Ravelli.se och en del har inte gjort det än.

Om ni inte registrerat er, följ instruktionerna på medföljande infolapp. Registrera helst i barnets namn (för enklare uppföljning).

När ni sålt färdigt, gå in på er sida och avsluta försäljningen, sista försäljningsdag är 5 november. Kravet är 3st paket per spelare (men gärna fler).

Om ni inte vill sälja och hellre köpa er fria är kostnaden 500:-. Meddela detta till Mattias på sms 0768-967848 senast den 6 november. KFUM kommer därefter fakturera er denna kostnad.

Lycka till med fortsatta försäljningen!

Inställd träning sön 29/10
2017-10-22 13:43
Pga KFUM basar är träningen söndagen den 29/10 inställd.
Poolspel gruppindelning
2017-10-09 21:01
Nu är datumen för våra poolspel klara. Vi kommer dela upp killarna i tre grupper fram till jul och alla kommer få spela två poolspel.

Matchtider se kalendern.
Kallelse och samlingstid kommer senare.

Lag Blå
Anton