Väkommen till KFUM P08!
Här hittar ni kontakt till tränare, spelare, nyheter och information som rör laget.
Är du eller någon du känner intresserad av att komma till oss för att spela innebandy så tveka inte att höra av dig till någon av  oss ledare! 
Säsongsavslutning
2017-03-16 20:57

Det börjar bli dags att avrunda denna säsong. En hittills fantastiskt rolig sådan! Innan dess har vi ett antal träningar och framförallt Hovslätt Cup kvar vilket kommer bli jätteroligt!


Onsdagen den 5/4 kl 17:00 kommer vi att ha helplan, någon form av föräldramatch och sedan ett informationsmöte inför nästa säsong,  eventuellt i kombination med något ätbart.


Vi hoppas självklart att så många både föräldrar och barn kan komma!


Mer info kommer närmre inpå.


Ha det gott!


Björn & Christian

Anmälan till Hovslätt Cup!
2017-03-02 17:48

Det är nu dags att anmäla sig till Hovslätt Cup 2017. Observera att anmälan behöver vara inne redan 5/3 för att kunna garantera T-Shirt mm. Länk till anmälan nedan.


http://www.sportadmin.se/hemsida/nyheter/?ID=130328


Christian & Björn

Inställd träning
2017-02-05 12:14
Hej! 
Pga förhinder med kort varsel kan ingen av oss ledare delta på dagens träning. För de son ändå vill lita lite innebandy så finns möjligheten att använda vår tid idag. Vill man det så är det bara att höra av sig till någon av oss ang material mm. 

Nu satsar vi på tisdagens match mot Hovslätt istället, kom ihåg att svara innan svarstiden går ut ikväll! 

Mvh Christian & Björn
Fantastisk laginsats i Norrahammar!
2017-01-26 10:17
Glada och trötta grabbar!

Här kommer en något försenad summering av årets första poolspel som var en härlig upplevelse för laget som återigen visade härlig kämpaglöd och glädje på planen.

11 spelsugna grabbar kom laddade och de flesta var så sugna att de flesta var färdigombytta när coach Björn anlände..


Vi rivstartade mot Månsarp i en rolig match där vi bjöds på massor av mål framåt och noll insläppta bakåt, glädje och skönspel. extra roligt att se hur grabbarna gläds med varandra när någon gör något bra!


I andra matchen bjöd JIk på hårt motstånd. JIk tog ledningen men grabbarna tände till lite extra och bombarderade en storspelande JIK-målvakt. Kämpandet gav resultat och ett gäng VÄLDIGT trötta grabbar kunde kvittera ut en seger när slutsignalen gick. Återigen väldigt kul att se hur alla gläds med varandra!


Vi har under sista tiden haft försvarspel som tema, vilket vi tycker ger resultat, 1 insläppt mål på matcher och flera fina svep- och stötbrytningar som grabbarna tränat extra mycket på!


vi ledare ser en otrolig utveckling hos många av grabbarna vilket är det absolut roligaste att se!


Även fantastiskt roligt att se hur föräldragruppen sluter upp på läktaren och hejar på och berömmer ALLA barn!


Väl mött,

Christian & Björn


Ändrad träningstid söndag 29/1
2017-01-25 20:31
Hej! 
På söndag 29/1 ändrar vi träningstiden till 12:45-14:00. Välkomna! 
Information
2017-01-19 09:22

Hej!


Här följer lite information av olika slag.


  • Som ni kanske märkt har vi de två sista onsdagarna dragit ner väggen för att dela av planen. Vi är numera så pass många både i 07 och 08 att det blir för hög ljudnivå och svårt att fokusera både för oss ledare och barnen. Vi tycker att det har känts mycket bättre med väggen nere och kommer att fortsätta med detta framöver.


  • Nästa onsdag, alltså den 25/1 kommer vi att ha fotografering klockan 17:00. Kom vattenkammade och framförallt i tid!


  • Söndagens träning (22/1) utgår då vi spelar poolspel på lördag.


Har ni frågor eller fundering kan ni alltid höra av er till oss ledare!


/Christian & Björn

God jul och gott nytt år!
2016-12-23 10:10

Vi ledare i KFUM P08 vill passa på att önska er alla, både spelare och föräldrar en riktig god jul och ett gott nytt år!

En mycket rolig och givande höstsäsong avslutades med en rafflande och rolig föräldramatch i onsdags som vi uppskattade enormt mycket.


Jag och Björn vill också passa på att tacka spelare och föräldrar för den mycket goda julgåvan, den värmde och gjorde gott för både kropp och själ!


Nu blickar vi framåt och ser fram emot en spännande vårsäsong med flera poolspel, matcher och Cup. Vi börjar träna igen söndag 8/1 och tränar sedan som vanligt söndagar 13:50-15:15 och onsdagar 17:00-18:30.


Återigen, GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!


 Tomtehälsningar, Christian Och Björn

Trevlig tillställning i Sävsjö!
2016-12-18 18:50
"Länge" stod vi och väntade på Headcoach Christian, 30s efter utsatt tid dök han upp...

Fullastade bilar styrde kosan mot Sävsjö för möte mot Värnamos 09. Matchen inte mycket att orda om som vi befarade, runt 20 bollar fick vi in bakom deras målvakt. Tanken var att grabbarna skulle få spela lite på ovana positioner i denna match för att utmana sig själva. De skötte de med bravur.

Andra matchen och killarna var tillbaka på "rätt position". Vi mötte ett taggat 08 lag (Sävsjö) som kom för att endast spela en match och visst hade de energi. Vi svarade upp med stabilt positionsspel, aggressiv forechecking och stabilt backspel, samt en och annan svettig räddning!!! Tiden talade för oss och mycket riktigt avgick vi med seger även denna match.

Dagens julgrisar:
***Grabbarnas inställning, lyssnar lika bra som främre bänkraden i klassrummet.
**Bortaklacken, bestående av idogt klappande KFUM-anhängare.
*Värnamos 09, härlig glädje hos killarna trots alla insläppta mål.

Ses på onsdag, sista träningen innan julledigheten.
Vid tangenterna Ass.coach Björn
Uppehåll jul och nyår
2016-12-05 21:26

Hej allihop!

Under jul och nyår tar vi en liten paus. Sista träningen innan jul är onsdag 21/12. Vi sätter sedan igång igen söndag 8/1.


Passa också på att skriva upp söndag den 2 April 2017, det är datumet för Hovslätt cup i idrottshuset. Vi har i år anmält 2 lag för att grabbarna ska få spela så mycket som möjligt!


Ha det gott!


/Christian & Björn

Härlig laginsats i Nässjö!
2016-11-07 20:42

Då var första poolspelet avklarat där Nässjö och Bankeryd stod för motståndet.

Första matchen mot Nässjö bjöd på massor av fint anfallspel, fina passningar och massor av skott. Extra kul att se hur grabbarna hejar på varandra och gläds med varandra när exempelvis någon gör mål.

Andra matchen mot Bankeryd var en väldigt tät, sevärd  och spännande match där spelet svängde fram och tillbaka, målen avlöste varandra och där grabbarna verkligen kämpade för varandra. Matchen var tuff (men schysst) och både spelare och föräldrar ska vara stolta över kämparinsatsen!


Återigen extra kul att se lagkänslan som växer i laget där alla hejar på varandra, ger varandra beröm för både passningar, skott, målvaktsspel och uppoffrande försvarsspel. Även att grabbarna hjälper varandra när det går lite motigt, en viktig egenskap!


Vi delar in vår träning i olika temaperioder där vi senast jobbat med passningar. Vi jobbar nu under de närmsta veckorna med TEMA SKOTT vilket innebär att vi kommer träna extra mycket på att skjuta och även att vi fokuserar mycket på detta under match och spel. Killarna fick i uppdrag under matcherna i Nässjö att skjuta så mycket de bara kunde, detta tog många verkligen tillvara på.


Nu laddar vi för träning på onsdag och sedan vårt egna poolspel på KFUM under lördagen!


/Christian

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Klubbsida, 02/03 16:38 
Klubbsida, 27/10 08:01 
Klubbsida, 03/10 12:07 
Klubbsida, 10/08 12:02 
Klubbsida, 25/07 10:41 
Klubbsida, 20/02 14:56 
Nyheter från föreningen
Hem, 16/06 14:19 
Hem, 14/11 12:12 
Hem, 24/10 11:27 
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer