Välkommen till KFUM Jönköping
Vi är en förening som tror på de unga och vill ge dem förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet.
Vi är en förening för hela livet och har verksamheter för alla åldrar.
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig sedd, bekräftad och uppmuntrad.

Vill du bli medlem klicka på "Anmälningsformulär" i rullningslisten till vänster.

Varmt välkommen till oss!
Beställ nu dina KFUM produkter via Intersport!
2018-02-06 09:06

Klicka på bifogad länk ovan för att se vårt nya utbud med KFUM kläder, väskor mm!
Alla Produkter är snyggt designade med KFUM loggan!

Du kan antingen göra din beställning direkt via länken ovan eller om du vill besöka Intersport A6 för att kunna känna, klämma och prova på produkterna!

Uppskattad föreläsning på KFUM med Magnus Carlson från HV71!
2018-02-06 08:58

Magnus Carlson HV71 hade  ett lyckat föredrag på KFUM onsdagen 31 januari. Han är numera mental coach för HV71.

Ett fyrtiotal volontärer och nyanlända samlades för att höra ett

intressant och spännande föredrag om mental träning både teoretiskt och praktiskt.
Han talade entusiastiskt och lärande om självförtroende- självbild och självkänsla.

Många glada skratt utbröt och vi och våra nyanlända trivdes väl.

Det gäller att skapa bilder inom sig själv för att uppnå önskat

resultat.
En mycket tänkvärd kväll om lärande och god pedagogik.

som avslutades med förfriskningar.

Snart blir det läger
2018-01-29 14:49
På torsdag kl.12 öppnar vi bokningen för årets läger. I år bjuds det på fler läger och fler lägerdagar!

Kolla in länken till till hemsidan för mer info: http://www.vidablick.se/index.php/Vidislager.html

Ledarfesten Mitt KFUM gav mersmak!
2018-01-17 14:09
Ledarfesten Mitt KFUM samlade ca 80 ledare i en helkväll på KFUM!

Ledarna bjöds på en helkväll och äkta kulturupplevelse genom fantastiskt god mat och Afrikansk dans av våra vänner från Etiopien & Eritrea.

Ledarna fick tävla i Musik Quiz och njuta av Live musik från vår nya personal i Residenset på Ungdomens Hus!

Kvällen gav oss alla en härlig inblick i hur bred och fantastisk verksamheten är på Ungdomens Hus.
I några personliga intervjuer fick vi möta några av verksamhetens fantastiska ledare som gav inspiration och som är verkliga kulturbärare.

En sammanfattning av kvällen är att det verkligen gav mersmak och att vi ser fram emot nästa ledarfest!

KFUM vill än en gång tacka er alla ledare för ert stora ideella engagemang och goda ledarskap. NI är med och förverkligar ungas drömmar!
Ni betyder allt för vår förening!

Henrik Lindberg
Föreningschef

Intersport på KFUM Beställning av Profilprodukter
2018-01-17 09:56
EXEMPEL PÅ PRODUKTER! Mer utbud kommer att finnas på plats!
måndag den 22 januari 18.00-20.00 besöker Intersport KFUM Ungdomens för beställning och utprovning av KFUMs Nya Profilprodukter!

Passa på! Det erbjuds fina träningskläder, overaller, jackor, väskor mm

Du har mellan 18.00-20.00 på dig att komma och se vad som erbjuds, prova storlekar och göra din beställning!

Kom och gör din beställning!

Vi bjuder på fika!

Hälsningar KFUM & Intersport
Bara 186 dagar kvar...
2017-12-13 19:55
Snart är det sommarläger!
Bara 186 dagar kvar till första lägret.
Den 1 februari öppnar bokningen på www.vidablick.se så fram till dess har du goda möjligheter att sprida reklamen till nära och kära!

Välkommen till Vidablick och världens bästa läger!

Ny kulturgård öppnar på KFUM Ungdomens Hus!
2017-12-12 11:10

Ny kulturgård med namnet Residenset öppnas på KFUM Ungdomens Hus!

Visste du om att KFUM Ungdomens hus i Jönköping öppnar en ny verksamhet som är inriktad mot kulturintresserade ungdomar?

KFUM Jönköping har en lång tradition av att erbjuda bra musikverksamhet men nu var det dags att ta sats mot nya mål i samarbete med Studieförbundet Bilda och Jönköpings Kultur & Fritid.

Vårt mål är att med en långsiktig verksamhetsplan och tydliga mål skapa en fantastisk mötesplats för ungas passioner inom all kulturverksamhet.

Den första december öppnade Residenset.
En trygg mötesplats för alla kulturintresserade ungdomar i Jönköping med omnejd!

Måndagar 14-20

Tisdagar   14-17

Onsdagar  14-17

Torsdagar 14-20

Fredagar   14-21

Vi erbjuder allt från dans, foto & film till musik, konst, event med kunnig och engagerad personal.

Varmt välkomna att kika in i våra lokaler och upplev alla möjligheter!

Fantastiskt julerbjudande!
2017-12-06 16:23
Jönköpings Energigym
Hej!
Nu har du chansen att bli en del av vårt gym.
Har du inte kollat in vårt gym så besök www.kfumgym.org och läs.

Årsavgiften är 1.600,-

Är du redan medlem i KFUM kostar 12 månader endast 1200,- dvs endast 100 kr/månaden.

Välkommen du med!
JULBORD!
2017-10-18 08:57

Återblick Vidablick sommaren 2017
2017-09-04 19:34
Minividis
Drygt 100 barn och ungdomar har i sommar varit på våra läger på Vidablick.
Tre ord som sammanfattar sommaren:
Glädje
Gemenskap
Värme

Första lägret, Minividis, vänder sig till de som som slutat ettan, tvåan och trean.
Andra lägret, Vidis, vänder sig till de som slutat fyran, femman och sexan.
Tonårslägret är det tredje lägret och vänder sig till dig som går på högstadiet.

Trots en ganska medioker sommar rent vädermässigt så hade vi fantastiskt fina veckor med mycket bad och lek. Självklart fanns de klassiska momenten Slabbedabben, hajk och spökrunda med!

Tack till alla fantastiska deltagare och ledare som satsat järnet under sommaren, välkomna tillbaka nästa sommar.

2018 planerar vi att öka antalet läger veckor, allt för att alla ska ha möjlighet att komma ut till Vidablick.
Håll koll under oktober, då öppnar vi upp för bokningar.

På Återseende
Ansvarig Vidablick