Välkommen till KFUM Jönköping
Vi är en förening som tror på de unga och vill ge dem förutsättningar för att lyckas med deras mål i livet.
Vi är en förening för hela livet och har verksamheter för alla åldrar.
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig sedd, bekräftad och uppmuntrad.

Vill du bli medlem klicka på "Anmälningsformulär" i rullningslisten till vänster.

Varmt välkommen till oss!
Prova på dagen på KFUM gav verkligen Mersmak!
2018-05-17 14:24
Prova på dagen för funktionsnedsatta med familjer blev ett arrangemang i sann KFUM Anda!
Lördag den 5 maj öppnade KFUM Ungdomens hus upp för en prova på dag för funktionsnedsatta med familjer.
Det blev en dag full med olika prova på aktiviteter både inom idrott och kultur.

I KFUM Jönköping är vi glada och tacksamma för att tillsammans med flera andra organisationer få vara med och skapa goda förutsättningar och bästa möjliga tillgänglighet.

Vi ser verkligen fram emot att få fortsätta uppmuntra och skapa bästa möjliga förutsättningar för en meningsfull verksamhet för funktionsnedsatta!

Henrik Lindberg
Föreningschef

STUGMÖTE I KÄLLEBÄCKEN
2018-05-17 14:03

Stugmöte i Källebäcken hemma hos Anita och Lennart Holm

Pär A J Persson medverkar.

Onsdagen den 23 maj kl. 18.30

Välkomna!

Föreningsmöte "KFUM Next"
2018-05-09 07:45
Föreningsmöte tisdag den 29 maj, 18.00-20.00 på KFUM Ungdomens Hus!

Syfte med mötet?
KFUM Jönköping är en förening med stor tillväxt de senaste åren men har samtidigt fortsatt stora ambitioner och drömmar för framtiden. Behovet av meningsfull verksamhet känns större och viktigare än någonsin.

Syftet med denna kvällen är att tillsammans fånga upp nutiden av vår verksamhet, fånga upp vilka behov som ligger ute i föreningens verksamhet nu och in i framtiden.
Vi vill dock inte enbart fastna i detaljbehoven, vi inser ju tillsammans att vi kan bli bättre på många saker :)
Vi vill tillsammans lyfta blicken visionärt in i framtiden inför de kommande 10 åren med föreningen.

Vi behöver dig!
Alla är varmt välkomna! Vi behöver speciellt dig som ser dig själv som en god representant för din del av verksamheten men också har förmågan att vara med och tänka och se hela föreningens helhetsutveckling.

Varmt välkommen!
Inblick från senaste styrelsemötet
2018-05-08 13:38

• KFUM sektionen Studio in motion besökte styrelsemötet och berättade om verksamheten.

• Styrelsen beslutade att sektionsledare i föreningen kallas till ett föreningsmöte den 29 maj angående KFUM Next som fokuserar på föreningens tillväxt och utveckling de kommande 5-10 åren.

• Det inkomna förslaget om att arrangera en Konst Galleri på KFUM Ungdomens hus i höst beviljades och uppskattades av styrelsen.

• Styrelsen beslutade att styrelsemötet den 18/6 förläggs ute på Vidablick för att kunna göra ett studiebesök och få en närmare inblick på verksamheten.

• Det planerade mötet om det kommande internationella arbetet förläggs till i början på höstterminen för att ifrån början inkludera den nya personalen (Jonatan Saldner) som skall jobba med frågan tillsammans med ideella.

Residenset fokus på funktionsnedsatta!
2018-05-02 10:12
KFUM Kultursatsning Residenset arrangerar tillsammans med flera andra föreningar, Studieförbundet Bilda och Jönköpings kommun ett Event för funktionsnedsatta med familjer!
2018-05-02 09:48
Välkommen till familjedag med fokus på funktionsnedsatta!
Lördag den 5 maj mellan 13.00-16.00 presenterar vi stolt en familjedag med fokus på funktionsnedsatta!

Se bifogad affisch ovan för program!
Vill du vara med och göra skillnad?
2018-04-03 13:47

KFUM – Jönköping har på ”Ungdomens Hus” verksamhet riktad till asylsökande som bor på Centria eller i centrala Jönköping. Verksamheten är baserad på ”Språk-Café”, Temakvällar och Idrott. Verksamheten har pågått i fyra år och samlar ett 80-tal personer i åldern 18 – 30 år deltar regelbundet i verksamheterna. Ett 50-tal volontärer är knutna till projektet.

KFUM-Jönköpings har en strävan att successivt integrera de asylsökande och nysvenskar i föreningslivet och i vårt samhälle.
Ett led i detta är att skapa och utveckla ”mötesplatser” mellan asylsökande, nysvenskar och svenskar. KFUM-Jönköping söker nu enskilda personer eller organisationer som vill vara med och utveckla våra idrottsliga mötesplatser och därmed förbättra Integrationen.

Vi söker

Ett 10-tal personer i 20-30 års åldern med intresse att delta i KFUM:s träningsgrupper i volleyboll och fotboll. I dag domineras grupperna av grabbar i åldern 18 – 30 år.

Grupperna leds av ett ledarteam. Verksamheten genomförs på KFUM – Ungdomens Hus.

Du erbjuds att delta kostnadsfritt och Du blir garanterad fina upplevelser med internationella perspektiv.

Information

Ytterligare information om projektet och verksamheterna hänvisas till; Göran Penndal Telefon 036–603 57, Johan Berggren Telefon 0701-70 85 92

Datum och klockslag när uppdraget ska utföras.

Träningstider
Volleyboll: Tisdagar klockan 19.30 – 22.00, Söndagar klockan 15.00 – 17.00

Fotboll: Lördagar klockan 18.30 – 20.30

Göran Penndal Telefon 036–603 57
Johan Berggren Telefon 0701-70 85 92

Henrik Lindberg Telefon 0760 29 20 90

Erbjudande Intersport!
2018-03-28 15:10
Passa på att fynda hos Intersport när dom erbjuder bra rabatt till KFUM!

INFO FRÅN KFUM STYRELSENS FÖRSTA MÖTE!
2018-03-27 11:44

INFO FRÅN STYRELSERUMMET
Måndag den 26/3 hade KFUM Jönköpings nya styrelse sitt första ordinarie möte.

Styrelsen gick igenom arbetsordning samt planering inför verksamhetsåret 2018/19.
Ett arbete kring nuläge och framtid påbörjades, där även fler ledare inom föreningen kommer bjudas in under våren till en fördjupad diskussion.

Nyheter från vår verksamhet
KFUM Studio In Motion, 15/05 16:27