Ny bortaseger i Ljungby
2017-10-15 21:40

På fredagseftermiddagen rullade vi återigen ner till Ljungby och bortamatchen mot KF Ljungby denna gång.

Vi inledde med full fart och rörelse. Att det stod 0-0 efter första period var en bedrift bara det. Vi ägde bollen och de fick knappt låna den av oss. 0-3 hade väl varit ett mer rimligt resultat i pausen.

Vi tog i alla fall ledningen i andra efter ett förlösande mål av Adrian Löfqvist och ett ass. av Gustav Kvarnvik, tid 08:13.

Vi fortsatte att dominera matchen och tvåan levererades av tredje femman genom Petrus Gardell ass. Robert Söderberg Eriksson, tid 14:07. KF reducerade sedan i powerplay till 1-2, tid 15:34.

En ganska snabb replik kom från Robin Johanssons, ass. Viktor Gustafsson.Tid 16:47.

11 sekunder från pausen lirkade återigen Robin in ett mål, 1-4 och ass. från Erik Lidzén, tid 19:49.

KF började 3:e perioden bäst och tryckte in 2-4 , tid 02:12.

KFUM tog tillbaka matchen och 07:01 gjorde Adrian sitt andra mål för kvällen med ass, av Adam Helgesson. Ställning 2-5. Nu var vi inne i en riktig bra period och 3:e formationen levererade ett grymt mål genom William Björn Arthur Dimberg, assist från Robban, 2-6 tid 08:29. Inom loppet av en minut så fick KF två utvisningar och här borde vi punkterat matchen i PP, fem mot tre. Mållöst blev resultatet i PP.

Istället klev KF in och gjorde två snabba mål 4 minuter före slutet.

Vi tog tag i tyglarna igen efter timeouten, och kunde ta hem en skön seger.

Kommande söndag fortsätter vi vår bortaturné med en resa till Alvesta Sporthall och match mot Moheda IBK.

2022-05-18 15:10
Seriepremiär 20-212020-10-01 20:31
Dubbla förluster2020-02-17 17:46
Förlust och vinst2020-01-19 17:46
Välkommen Martin Rietz2019-12-28 14:10
Vinst mot FBC Karlskrona2019-12-08 12:11
Förlust mot Slätafly2019-11-05 18:46
Vinst mot Nässjö2019-10-18 18:55