Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Gränna AIS 1 P07/08
vs
KFUM Jönköping P07
Gränna AIS 1 P07/08vsKFUM Jönköping P07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 15:50
Plats:Torpshallen
Serie:Poolspel Pojkar Svår Gr 14   Tabell >>
Samling:14:50
Trupp:Adrian Rezapoori
Anton Ramstedt
Axel Stalin
Carl Gärdlund
Eric Sennevik
Erik Ljung
Gustav Wärn
John Thelius
Joshua Alvekrans
Pablo Jernström
Rasmuz Dini-Daag
Tiago Pedraza Carlholt
Vidar Alpteg
Wilke Aronsson
Åke Tholin
Poolspel i Torpshallen
2018-02-11 20:45
Poolspel 11 februari

Spontant känns det som att jag kan ctrl (cmd för vissa datorer...) C och ctrl V från förra poolspelet.

Vi gör ännu en mycket bra insats. Vi bygger upp vårt anfall från det kompakta defensiva spelet. Vi hjälps åt och slutar inte spela förens matchen är slut.
BSMK - KFUM
Vi börjar bra, är med från början trots dåligt underlag. Vi har ett massivt försvar som hjälper Tiago i mål och när bollarna glider igenom är han som en mur. Jag har ingen skottstatistik men chanser saknar de inte. Vi står upp bra och vi får till ngr anfall. I halvtid pratar vi om att fortsätta jobba för varandra och skapar möjligheter för varandra med långa löpningar offensivt. Detta lönar sig och vi är såååå nära vinst. Resultatet är inget vi fokuserar på och grabbarna är duktiga på att kämpa på oavsett mål men i denna match är det lite retligt att de får in två mål i sista minuten och vi lämnar planen med lite blandade känslor.

KFUM - Tranås
Inte mycket att säga om denna match. De har en riktigt duktig kille och en snabb som lyckas snurra upp våra kedjor på läktaren och spela in bollen framför mål. Vi är tyvärr lite ofukuserade i försvaret (vilket är väldigt ovanligt) och det straffar sig en del. Åke gör debut i målet och gör en riktigt bra insats. Det jag vill säga om denna match är att våra killar sköter sig väldigt bra på planen och spelar efter reglerna, det uppskattar vi väldigt mycket. Svårt att spela match efter ett sådant långt uppehåll men grabbarna gör det riktigt bra.

KFUM - GAIS
Jag trodde grabbarna skulle vara tröttare efter matchen mot Tranås men det finns mycket spring i benen och än en gång kämpar vi hårt tillsammans. Kul och jämn match "som vanligt". Jag pratar kort med domarna ang. efterslängarna på slagskotten som jag anser att de "släpper igenom". Domarna verkar vara mer tillåtande med "hög klubba" numera. Jag tycker det är bra att motståndarna skjuter slagskott för de kommer aldrig sitta på mål när det är denna storleken på målen... GAIS är duktiga men vi plockar in på dem för varje gång vi spelar mot dem och de andra. Förr kunde vi förlora med (återigen inte viktigt men...) 7-8 mål och nu spelar vi lika med dem. Jag tycker vi bygger från grunden ett stabilt defensivt spel där offensiven börjar.

Många ledare är imponerade av vårt spel och våra målvakter. I år fokuserar vi på skott och det kommer mer och mer på matcherna. Det som är allra roligast är de nya spelarna som kommer in och så fort smälter in i laget. Får speltid och utvecklas. Nu tar vi sportlov så ut i backarna och njut av snö, kyla och frisk luft.

Johan & Peter

<< Tillbaka

 
 
Föreningssponsorer
Övriga Sponsorer